Ceramaxx: unieke tegels van keramiek

Michel Oprey & Beisterveld

Michel Oprey & Beisterveld stelt hoge eisen aan de kwaliteit van hun producten. Dit betekent dat ze veel zorg besteden aan de ontwikkeling van exclusieve en hoogwaardige designs. In samenwerking met enkele andere bekende designstudio’s is er een hoogwaardige collectie samengesteld, bestaande uit keramiek. Hierin worden alle stijlen vertegenwoordigd. Het maakt niet uit wat jou het meeste aanspreekt, de collectie Ceramaxx heeft altijd wel iets passends te bieden.

Keramiek, natuursteen, Michel Oprey & Beisterveld

Enorme draagkracht

Ceramaxx tegels bestaan uit twee en drie centimeter massief keramiek. Het is een kwalitatief hoogwaardig product waardoor je lange tijd van jouw terras kunt genieten. Toch is Ceramaxx veel meer dan dat, de tegels ontketenen een revolutie in de bestatingswereld. Eerst werd deze wereld gedomineerd door beton- en kleiklinkers, omdat deze producten niet alleen geschikt zijn voor terrassen maar ook voor opritten. Ceramaxx heeft een enorme draagkracht, waardoor ze ook toegepast kunnen worden voor opritten.

Duurzaamheid en gebruiksgemak

Andere twee grote voordelen van de keramische tegels zijn duurzaamheid en gebruiksgemak. Door de technieken die gebruikt worden zijn de tegels haast niet te onderscheiden van natuursteen. Keramiek en dus ook de tegels uit de Ceramaxx collectie zijn kleurvast, waardoor de collectie ook voldoet op esthetisch vlak. Bovendien hebben de tegels een stroef oppervlak, zodat ze ook onder natte omstandigheden beloopbaar zijn.

Keramiek, natuursteen, Michel Oprey & Beisterveld

Ongebonden plaatsing

Zoals al werd benoemd hebben de tegels een hoge draagkracht, die veel sterker is dan beton. Ze kunnen dan ook voor opritten gebonden worden toegepast. Dit betekent dat ze verlijmt op een betonplaat geplaatst worden of verwerkt kunnen worden in de Monokorn. Uniek aan de Ceramaxx collectie is dat hij ook ongebonden geplaatst worden, wat zorgt voor een enorme besparing op de plaatsingskosten.

Meer over Ceramaxx

Wil je meer weten over de Ceramaxx tegels, bezoek dan de showrooms in Nederland. Hier kun je de tegels vergelijken en bepalen welke het beste bij jouw wensen past. Op deze manier maak je een doordacht keuze en krijg je vrijblijvend, deskundig advies.

Editor: Media Team

Datum: 15-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living