Cerriva

Cerriva specialiseert zich in het adviseren en verkopen van keramische wand- en vloerafwerkingen. Al meer dan 20 jaar werken we samen met onze zakelijke opdrachtgevers in o.a. retail en horeca, om een gebalanceerde beleving te creëren. Middels onze tegels verbinden we mens, functie en ruimte: Tiles That Connect!

Informatie over Cerriva


Cropped-foto-slider-cerriva-2
Cropped-foto-slider-cerriva-3
Cropped-foto-slider-cerriva-4
Cropped-slider-fotot-5
Cropped-foto-slider-cerriva-6
Cropped-slider-foto-cerriva-7
Cropped-foto-slider-cerriva-8
Cropped-slider-foto-cerriva-10
Cropped-slider-foto-cerriva-
previous arrow
next arrow

Design Centre

Cerriva inspireert met de nieuwste trends en ontwikkelingen in het Ceramic Design Centre in Oldenzaal. Hier kunnen kleuren en materialen ‘live’ met elkaar gecombineerd worden en denken we mee om het ontwerp te laten aansluiten op het doel van de tegel en de ruimte waarin de tegel wordt toegepast. In onze digitale beeldbank kun je door middel van handige filters eenvoudig producten ontdekken die aan specifieke wensen en eisen voldoen. 

Onze missie

De missie van Cerriva is het brengen van evenwicht tussen mens, functie en ruimte door de keramische wand- en vloertegels die we leveren. Of de beleving van een winkel, een woonhuis, een showroom of een restaurant klopt, wordt bepaald door het fundament waarop het ontworpen is. Een tegel is volgens ons onderdeel van iets groters: het vormt de basis voor verbondenheid. Het is onderdeel van de relatie tussen mensen, de invulling van de ruimte en de functie van het concept. Tiles That Connect!