Charismatische villa met exclusieve privésauna

VSB Wellness

Op een steenworp afstand van hun woning vond de opdrachtgever een groot stuk grond met een oud huisje. Zij zagen direct de potentie van deze plek en creëerden samen met ARCHES architecten de villa van hun dromen. Met veel licht, een unieke dakconstructie en volop ruimte voor de kinderen, kleinkinderen en opa weet deze villa veel gezellige avonden samen te garanderen. Laat je inspireren door het ontwerp, de indeling en de smaakvolle interieurarchitectuur. Vooral de exclusieve privésauna van VSB Wellness is een echte smaakmaker. Life is good, isn’t it?

Privé Sauna, VSB Wellness, Warmte, The Art of Living

Groots ontspannen  

Of je nu wilt ontspannen aan de rand van het zwembad of in de jacuzzi. Een drankje wil drinken aan de bar van het pool house of van een rondje privésauna wilt genieten, het kan allemaal. De achtertuin is de plek voor ontspanning en gezelligheid. De tuin is aangelegd met vakken voor planten en bloemen, verschillende zitjes en een groot gazon. Hier heb je het gevoel dat je elke dag op vakantie bent. Wat wil je nog meer? 

Jacobs_Berkel_Enschot

Hoogwaardige kwaliteit wellness 

Alle producten uit het assortiment van VSB Wellness zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gekeurd. Alleen de het beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant, zodat lang genoten kan worden van de wellness. In de showroom die ook gevestigd is in Diessen staan alle producten tentoongesteld. Hier kan je de producten voelen, zien en testen!

Jacobs_Berkel_Enschot_

Vakkundige medewerkers 

In samenwerking met de opdrachtgever en eventuele designers of architecten gaat de organisatie altijd op zoek naar de beste oplossing voor de woning. Of het nou gaat om grote opdrachten voor de zakelijke klant of dat het gaat om een kleine opdracht voor een particuliere opdrachtgever, VSB heeft altijd de juiste kennis in huis. Alle medewerkers hebben ruime ervaring in het vakgebied en zijn gediplomeerd. 

Editor: Media team

Datum: 25-11-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Jurrit van der Waal Different Doors

Fotografie: Erik van den Hurk Different Doors