• Avalon – Exclusive Outdoor Solutions
  • Hastelweg 141a
  • 5652 CJ Eindhoven

Charmant louvredak middels units | Avalon – Exclusive Outdoor Solutions

Als je jouw tuin wil verfraaien met een prachtige eyecatcher en je bent op zoek naar een sfeervolle buitenruimte om lekker tot rust te komen tijdens de mooie dagen van het jaar, dan zijn de pergolasystemen van Sundaze een fantastische optie! Deze nieuwe louvreunits die te plaatsen zijn als louvredak en -wanden kan je compleet modulair samenstellen, zodat je altijd het buitenverblijf krijgt naar jouw wensen. In combinatie met de prachtige ledverlichting in de staanders en/of dakdragers creëer je de romantische buitenruimte van je dromen!

Aangename lounge

Een Box unit geeft jou en je gezelschap een ultiem vakantiegevoel dankzij de complete setting van vloer tot plafond. Voeg een vloer naar keuze toe en speel met verschillende materialen en kleuren om jouw eigen perfecte buitenruimte te creëren. Door het modulaire design kan je de Box volgens jouw idealen vormgeven. Creëer een aangename lounge in eigen tuin; de perfecte plek om te zitten, relaxen, eten of lezen. Met een louvredak heb je quality time op zijn best!

Mix en match

Met een Bay unit creëer je een vrijstaande leefomgeving op je eigen terras, waarmee je het ultieme buitenleven tot leven brengt. Mix en match jouw Bay unit door gebruik te maken van verschillende kleuren en materialen. Kies bijvoorbeeld voor tropisch hout met zwart of wit aluminium voor een warme uitstraling. Bij Avalon denken ze graag met je mee en ontwerpen ze samen met jou jouw louvre-unit op basis van jouw wensen en situatie. De louvre-unit Bay is reeds te bewonderen in de geheel vernieuwde showroom te Eindhoven!

Meer over Avalon

Avalon is specialist in het realiseren van exclusieve maatwerkoplossingen die een essentiële bijdrage leveren aan het verwezenlijken van een comfortabel binnen- en buitenklimaat. Avalon biedt jou een uitgebreid programma op het gebied van Outdoor Living en Window Solutions, waarmee je in luxe kunt genieten van de uiteenlopende aspecten van de vier seizoenen van het Nederlandse klimaat.

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Avalon – Exclusive Outdoor Solutions

____

____

Meer projecten van Avalon bekijken?