Charmant vrijstaand lamellendak, Gardano, lamellendak

  • Gardano Outdoor Living
  • Ambachtweg 24
  • 5731 AG Mierlo

Charmant vrijstaand lamellendak | Gardano

Het plaatsen van een overkapping levert vaak bij het ontwerp al problemen op. Vaak is vast aan het huis geen optie, omdat je dan daglicht weghaalt. Soms is ook tegenover het huis geen optie, omdat je dan juist op het warmste moment van de dag veel zon onder de overkapping hebt. De frustratie kan dan hoog oplopen, maar Gardano heeft hier een mooie oplossing voor: een vrijstaand lamellendak. Deze vrijstaande overkapping met lamellen die je kan verschuiven is zo flexibel als de term ‘vrijstaand’ al doet vermoeden. Zoek een mooie plek in je tuin, plaats het lamellendak en je bent klaar. Zo simpel kan het zijn. Het open karakter van het ontwerp zorgt ervoor dat het geheel nergens misstaat.

Geborgenheid

We willen allemaal ons binnenleven verlengen naar buiten. Buiten is het fijn. We houden van alle zonnestralen die we pakken kunnen en we laden onze batterij buiten op. Het outdoor living kan je enorm versterken met een vrijstaand lamellendak van Gardano. De overkapping is niet alleen prettig voor het tegenhouden van zonnestralen, maar ze brengt ook genegenheid en geborgenheid. Zitten onder een overkapping voelt gewoon een stuk beter dan zitten in een kaal stuk tuin. Je outdoor living inrichten met een jacuzzi, zithoek of hoge eettafel maakt het plaatje dan compleet.

Buitenbeleving

De absolute buitenbeleving met deze hooggewaardeerde comfortabele buitenruimte van Gardano wordt enorm versterkt. Het enige wat je nog rest is puur relaxen in alle weersomstandigheden vanwege de flexibele en windvaste ZIP-screens die bestaan uit 135 graden oriënteerbare lamellen met aluminium kopschotten. Met een simpele druk op de knop maak je gebruik van de optimale zoninval of creëer je een aangename schaduwplek. Laat je verrassen door het ultieme gevoel van luxe en vrijheid in je eigen tuin. En afmetingen zijn bij Gardano geen beperkingen. Gardano is namelijk het enige bedrijf dat het lamellendak kan produceren op iedere gewenste maatvoering.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Gardano

___

Gardenworld, Gardana outdoor living, Relaxun, lamellendak, veranda, aluminium poorten, schuttingen

___

Meer projecten bekijken van Gardano?