lichtinval, fractions, shutters, the art of living

  • Fractions
  • Schouwrooij 1
  • 5281 RE Boxtel

Charmante regulatie van lichtinval | Fractions

Met de komst van de lente kijken we uit naar fris zonnelicht in huis. Het spelen met dat licht in het voorjaar geeft een speels effect aan je interieur. Daarnaast heb je als de avond valt in de lente ook nog wel behoefte aan privacy en warmte in huis. Voor een fris interieur heb je daglicht nodig. Elk straaltje zonneschijn dat er is moet dus vrolijk naar binnen kunnen schijnen. En dan wil je geen raamdecoratie die het licht blokkeert. Wat je wel wil zijn Fractions, aluminium shutters waarmee je de lichtinval perfect zelf regelt.   

De kracht van wit

Deze prachtige villa in Purmerend was eerder te zien in het RTL 4 programma Lifestyle Experience. In deze villa is de volledig bovenverdieping vorozien van Fractions, aluminium shutters. De bewoners kozen hier bewust voor. Zij hebben een klassiek landelijke stijl gekozen maar het landhuis is voorzien van allerlei moderne gemakken. De combinatie van landelijk en modern vonden zij ook in Fractions als raamdecoratie.

Alle slaapkamers hebben veel ramen en zijn voorzien van frisse tinten op de muur en kozijnen, de badkamer heeft een intieme mediteraanse stijl. De bewoners lieten zich adviseren door een specialist en samen kozen ze voor witte Fractions in de slaapkamers en zwarte Fractions in de badkamer en hal. Door hetzelfde model Fractions te kiezen, model Louvre, maar te variëren in kleur wordt eenheid en rust behouden maar ontstaat er een geheel eigen stijl in iedere ruimte. De zon draait gedurende de hele dag om deze villa heen, door de Fractions te schuiven kunnen ze het zonlicht gebruiken en zo nog meer sfeer en beleving creëren in de ruimtes.

lichtinval, fractions, shutters, the art of living

Voordelen shutters

Shutters en met name witte shutters zorgen voor ruimtelijkheid in het interieur. Omdat wit vergroot, lijkt de ruimte dus optisch groter. Wat extra bijzonder aan de shutters van Fractions is, is dat ze gemaakt zijn van aluminium. Daardoor zijn en blijven ze vormvastDat maakt Fractions ook uitermate geschikt voor de badkamer en de keuken. Daar komt nog bij dat Fractions nagenoeg lichtdicht zijn wanneer je ze helemaal sluit; de perfecte manier om lichtinval 100% te kunnen reguleren. Dit gaat gepaard met een hoge isolerende waarde, ook een bewuste duurzame keuze van de bewoners van deze prachtige villa.

lichtinval, fractions, shutters, the art of living

Compleet gepersonaliseerd 

Fractions biedt altijd service op maat. Iedereen heeft een andere smaak, een ander bestaand interieur en andere wensen en dat begrijpen ze bij Fractions heel goed. Een compleet gepersonaliseerd interieur begint bij raamdecoratie. Het brein achter Fractions is de zeer gerenommeerde interieurdesigner Osiris Hertman. Hij heeft een uitgebreide collectie ontworpen, van een sfeervol Frans Louvre model tot een modern en strak ontwerp genaamd Madness. Jouw Fractions raamdecoratie kan compleet op maat gemaakt worden. Je kunt zelf het model kiezen voor in jouw woning. En ook in de kleurkeuze ben je compleet vrij!  

 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Fractions

____

____

Meer projecten van Fractions bekijken?