Charmante tegelvloer van Dutch Design

Douglas & Jones

Onder de noemer ‘Motto by Mosa’ is Mosa bekend op de Nederlandse consumentenmarkt. De ontwerpers van Mosa ontwikkelden een collectie Dutch Design vloer- en wandtegels, speciaal voor de badkamer en vloeren van woonkamers, keukens en hallen. De collectie bestaat uit designtegels voor verschillende interieurstijlen en budgetten. Binnen het concept staat keuzegemak centraal. Zo zijn er voor de badkamer perfecte tegelcombinaties voor wand en vloer beschikbaar, samengesteld door de ontwerpers van Mosa.Met de tegels van Motto by Mosa haal je Dutch Design in huis. Dankzij hun duurzame eigenschappen zijn de vloertegels geschikt voor alle denkbare ruimtes, van keuken tot woonkamer en van hal tot kantoor.

Tegelvloer, Douglas en Jones, The Art of Living

Voordelen tegelvloer 

Tegels hebben veel voordelen ten opzichte van andere soorten vloerbekleding. Naast sfeervol is een tegelvloer tenslotte ook bijzonder praktisch. Motto by Mosa vloertegels zijn krasvast, slijtvast en vlekbestendig. Een slimme keuze dus! Daarnaast zijn ze makkelijk schoon te maken. Naar onderhoud heb je weinig omkijken.  

Goed voor binnenklimaat 

Deze vloertegels zijn niet alleen een slimme keuze vanwege hun lange levensduur. Ze dragen ook bij aan een betere regulering van je binnenklimaat. Koel in de zomer en behaaglijk in de winter. Tegels zijn daarnaast perfect voor vloerverwarming. Ze zijn in staat om warmte lang vast te houden en gelijkmatig te verspreiden. Zo verbruik je minder energie en bespaar je kosten. Wat kun je nog meer wensen?  

 Tijdloos en sfeervol  

Met een tegelvloer leg je een strakke basis voor je interieur. De ontwerpers van Mosa ontwikkelden drie typen vloertegels in verschillende tinten. Ze lieten zich daarvoor inspireren door de schoonheid en de eigenschappen van beton (Form), zand (Grain) en hout (Leaf). De focus lag op het creëren van tijdloze tegels. Daardoor raak je niet snel uitgekeken op je vloer. Met negen Dutch Design tegels is het assortiment overzichtelijk en veelzijdig. Van warm tot koel, met Motto by Mosa hul je jouw thuis in de gewenste sfeer.  

  

Editor: Media team

Datum: 16-11-2021

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Marlou Peters – Overkamp

Fotografie: Douglas & Jones