Woonboerderij | Kimpex Living, the art of living

Charmante woonboerderij | KimpeX Living

Creativiteit is teamwork, voortwerken op elkaars ideeën en zo tot het mooist mogelijke resultaat komen. Daarbij is het vooral belangrijk om de wensen van de bewoners centraal te stellen. Met het maatwerk, de inrichting en de styling van Studio La Plume, de vloeren van RAW Stones en diens distributeur KimPex Living ontstond er een interieur dat om door een ringetje te halen is. Bij binnenkomst van deze woonboerderij zie je direct het eigentijdse karakter van de woning. De blikvangers in deze entree zijn de stalen trap en de stalen taatsdeuren, die een doordacht lijnenspel benadrukken.

Woonboerderij | Kimpex Living, the art of living

Vloeren: RAW Stones. Inrichting en styling: Studio La Plume.

Woonboerderij | Kimpex Living, the art of living

RAW Stones

De vloer is het omlaagkijken meer dan waard: in de hal liggen de Terpstra’s van het Nederlandse merk RAW Stones die de bewoners bij ’t Sfeerpunt zagen. De distributeur van RAW Stones is het in Bennebroek gevestigde KimpeX Living, van Arlette en Michiel Kisjes. Michiel: “De stenen van RAW Stones zijn sereen en robuust. Dat maakt de woning ook zo krachtig.”

Keuken: Keukenhof van Twente. Taatsdeuren – bijzettafel: Industrieloods. Kokenwaterkraan: Quooker Nederland B.V.

Woonboerderij | Kimpex Living, the art of living

Vloeren: ‘t Sfeerpunt. Haard: Sfeerhuis Baan. Bijzettafels: Industrieloods.

 

Oog voor details

Ook de keuken draagt de signatuur van Studio La Plume. De bewoners kozen voor een strak, donker ontwerp dat ook geborgenheid uitstraalt in deze mooie mix van modern en landelijk. Het keukeneiland met zilvergrijs werkblad is uitgerust met een inductiekookplaat en Quooker-kraan. Dat het interieurontwerp tot in detail is uitgewerkt, blijkt onder meer uit de houten kastenwanden, die qua kleur perfect overeenstemmen met de kozijnen en plinten. Ook de exclusieve wanddecoratie en het lichtplan komen uit de koker van Studio La Plume. Wat alle partijen beamen, is dat stijl uiterst persoonlijk is.

Badkamer kranen: GROHE Nederland BV. Sanitair: Sanipower.

Woonboerderij | Kimpex Living, the art of living

Architect: 4D Architecten.

 

RAW Stones via KimpeX Living

Het in Bennebroek gevestigde bedrijf KimpeX Living wordt gerund door Arlette en Michiel Kisjes. Als distributeur van de stoere, handgemaakte RAW Stones-vloeren weten ze als geen ander dat kwaliteit het verschil maakt. Met RAW Stones vertegenwoordigen zij een uniek high-end product, dat in elk interieur past. In deze Overijselse woonboerderij halen de RAW Stones-vloertegels XXL Abbey en de Terpstra’s de scherpe randjes van het strakke interieur af, waardoor het exterieur en het interieur helemaal samensmelten.

 

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Evelien de Raaff, geschreven voor magazine nr.1 2021
Fotografie: Nicole Tanke & Peter Baas

_____
Wil je meer projecten zien van Kimpex Living?