Chic bedrijfspand met een luxueuze inrichting

DAMI Luxury Interior

Dit prachtige bedrijfspand werd volledig ingericht door Dami Luxury Interior. Het pand moest namelijk een frisse nieuwe uitstraling krijgen volgens de laatste trends en met echte maatwerk meubels. De achterliggende gedachte was duidelijk en Dami Luxury Interior wist dan ook op eenvoudige wijze een nieuwe inrichting te creëren die huiselijk aanvoelt, maar nog steeds een ongekende klasse uitstraalt. Hierdoor voelen de werknemers en klanten, van het bedrijf, zich onmiddellijk op hun plek wanneer ze het gebouw betreden. Er is dan ook specifiek gekozen voor een combinatie van verschillende stoffen en materialen, zodat alle elementen goed tot hun recht komen. Bovendien werd het prachtige maatwerkmeubilair van Dami Luxury Interior verwerkt in de entree… 

Luxe salontafels  

In de sfeervolle inrichting eisen de schitterende salontafels direct alle aandacht op. Het zijn stuk voor stuk prachtexemplaren die zich erg goed laten combineren. Eén van deze salontafels is de Emerald. Deze tafel kent een statische en minimalistische uitstraling. Hij is volledig naar wens vorm te geven past daardoor altijd bij de gewenste sfeer. De Pearl salontafel is in het bezit van zeldzame luxe. Van de Stone lamellen tot het marmeren blad, het is een salontafel uit duizenden. Ook de Amber tafel is op de afbeeldingen te zien. Deze salontafel toont dat eenvoud de ultieme vorm van verfijning is.  

Meer over Dami Luxury Interior 

Dami Luxury Interior kan terugkijken op een erg geslaagd project. Bovendien toont dit waanzinnige interieur aan dat het bedrijf zoveel meer doet dan alleen het ontwerpen en produceren van echte design objecten. Ze staan dan ook garant voor de meest mooie interieurontwerpen. De karaktervolle interieurs die zij ontwerpen stralen elegantie uit en tillen de interieurarchitectuur naar een hoger niveau. Dus als je geïnspireerd bent geraakt door deze inrichting, dan kun je altijd hen terecht. Samen met jou zullen ze gaan kijken naar wat ze voor je kunnen betekenen.  

Editor: Media team

Datum: 19-04-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living