Chique bronzen stalen deur 

De Rooy Steel Doors

Wil je echt unieke stalen deuren die klasse en luxe uitstralen? Bekijk dan eens de stalen deuren van De Rooy Steel Doors. In deze woning zijn de bronzen stalen deuren met leer perfect op elkaar afgestemd. Mede door de keuze voor een maatwerk handgreep, voorzien van leer, en de materiaalkeuze is er een prachtige eyecatcher in de woning ontstaan. Kijk je mee? 

De voordelen van een stalen deur met leer 

Het hoogwaardige leer van de deuren zorgt voor een royale uitstraling. Dit sluit geheel aan bij de luxe woonkeuken. De deuren zijn uitnodigend en verzorgen een warm welkom. Dit komt onder meer door de gekozen Taut vlakverdeling en de gepatineerde bronslaag. Bij het maken van de deuren wordt er gekeken naar de kleinste details. Zo is zelfs het rozet van de deur in dezelfde kleur als de deur zelf. Dit befaamde mechanisme van FritsJurgens staat bekend om zijn duurzame eigenschappen.  

Laat je verrassen door schuifdeuren met soft close systeem 

Schuifdeuren staan bekend om hun ruimtebesparende eigenschappen, maar kunnen ook zeker een uniek stijlelement zijn. Dit is wel te zien in deze prachtige woning. Op deze deuren is net als bij de taatsdeuren de onderste rand voorzien van leer. Ze sluiten schitterend aan op de rest van het interieur en hebben esthetische waarde. Ook zijn de deuren functioneel, zo kan je zelf beslissen of je de deuren beide of enkel open wilt hebben. Ontdek hier meer voordelen van schuifdeuren 

 

Editor: Media team

Datum: 09-03-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living