Chique donkere keuken, gaggenau, the art of living, modern

  • Gaggenau Showroom
  • Taurusavenue 36
  • 2132 LS Hoofddorp

Chique donkere keuken | Gaggenau

De keuken als favoriete ruimte

Je ziet vaak dat de keuken de favoriete plek in huis is. Zo ook bij de bewoners van deze schitterende villa in Gelderland. Deze donkere keuken is volledig op maat gemaakt door Culimaat – High End Kitchens en volledig ingericht met Gaggenau apparatuur.

400 Serie bakovens

De houten kastenwand is uitgerust met apparaten uit de 400 Serie: een combi-stoomoven, koffievolautomaat en een combimagnetron. Onmiskenbaar door de strakke, sprekende lijnvoering in roestvrij staal en glas.

Chique donkere keuken, gaggenau, the art of living, modern

Alle benodigdheden aanwezig

De combi-stoomoven: stomen, smoren, bakken, koken, grillen, gratineren, regenereren of sous-vide bereiden. Alles is mogelijk. Een ultranauwkeurige temperatuurregeling, vijf vochtigheidsniveaus en een automatisch zelfreinigend systeem welke de binnenzijde van de oven met behulp van de geïntegreerde wateraansluiting en een reinigingscartridge. De koffieautomaat biedt de mogelijkheid om met enkele simpele instellingen niet alleen je eigen favoriete koffiespecialiteit, maar ook die van je gasten te bereiden. Sla tot wel acht persoonlijke voorkeuren op. En dankzij de vaste  wateraansluiting en – afvoer hoeft u nooit meer een waterreservoir bij te vullen of een lekschaal te legen.

Chique donkere keuken, gaggenau, the art of living, modern

Stijlvolle donkere keuken

Het keramisch blad is voorzien van verschillende Vario kookplaten uit de 400 Serie: een gaskookplaat, een gas wok, een teppanyaki plaat en een stoomkoker. Zo hebben de bewoners alle vrijheid om hun culinaire ideeën de vrije loop te laten. Omdat de Vario kookplaten perfect op elkaar zijn afgestemd qua look en feel, kunnen deze op een unieke wijze tot één samenhangende werkplek worden gevoegd. Kookgeurtjes en wasem worden geruisloos afgevoerd via de inbouw afzuigunit die subtiel is weggewerkt in de wand.

Chique donkere keuken, gaggenau, the art of living, modern

Professioneel met perfecte controle

De draaiknoppen bevinden zich, net als in een professionele donkere keuken, aan de voorzijde van het werkblad en bieden perfecte controle. Ze zijn mooi vormgegeven in roestvrij staal en lichten tijdens het gebruik subtiel op

 

Tekst: Gaggenau
Fotografie: Culimaat

___

Gaggenau

Meer projecten bekijken van Gaggenau?