Chique interieur, Duin interior, modern, strak, donkere kleuren

High-end wonen in een chique interieur | Duin Interior

Merckt Groningen is een project met uitzicht op de prachtige Grote Markt van Groningen. Het is een groot appartementencomplex waarbij op de begane grond en bovenste verdieping horeca-voorzieningen gevestigd zullen zijn. De opdrachtgever vond het voornamelijk belangrijk om te zorgen dat wonen en werken in één locatie plaats zou kunnen vinden. Een wens hierbij was dat wonen en werken gecombineerd kon worden, maar dat het ook gescheiden werd binnen een chique interieur. Duin Interior maakte de vertaalslag naar een interieur waar warmte en luxe centraal staat.

Onzichtbare werkplek

Het gehele appartement is ingericht met maatwerk en daardoor voorzien van een chique interieur. De mediawall is een van de belangrijkste onderdelen uit het appartement. Deze is aangekleed met eiken stroken in combinatie met Amani Grey Marmer. Daarnaast is er in de woonkamer een grote werkplek verborgen achter de bijzondere vouwdeuren. Overdag is deze plek te gebruiken als kantoor en ’s avonds kan de ruimte omgetoverd worden naar een fijne dining area. Een kamer met meerdere functionaliteiten. Boven de prachtige houten tafel is een luxe designer lamp te vinden die de gehele tafel voorziet van aangename sfeerverlichting.

Chique interieur, Duin interior, modern, strak, donkere kleuren

Verbindende mediawall

Door de mediawall worden de woon- en eetkamer aan elkaar verbonden en/of gescheiden. De kastenwand is vanuit beide ruimtes goed zichtbaar en is voorzien van een Gaggenau wijnkoeler, televisie en audio. Het audiomeubel is ook ontworpen in Amani Grey marmer.

Chique interieur, Duin interior, modern, strak, donkere kleuren

Moderne keuken

Bulthaup heeft een prachtige, moderne keuken ontworpen voor in dit appartement. Deze keuken sluit volledig aan op het chique interieur wat binnen in het appartement te vinden is. Door de keuze van donker eiken, in combinatie met de lichtere tinten, zorgt dit voor een chique uitstraling. De gehele keuken beschikt over de luxe Gaggenau inbouwapparatuur zodat de keuken van alle gebruiksgemakken is voorzien.

Implementatie van domotica

Bij zo’n luxe appartement met een chique uitstraling hoort natuurlijk ook een hoogwaardig technisch domotica systeem. In dit appartement is er sprake van de implementatie van een KNX-systeem. Hiermee wordt de verlichting per lichtbron apart gestuurd en wordt de zonnesterkte gemeten en op basis daarvan gaan de gordijnen automatisch open en dicht. Het gehele systeem is via een smartphone te bedienen en ook met prachtige bronzen Basalteschakelaars die zijn opgenomen in het chique interieur.

Chique interieur, Duin interior, modern, strak, donkere kleuren

Woonkamer met uitzicht

Dit appartement is gelegen op de Grote Markt in Groningen en is daarom voorzien van een bijzonder uitzicht. Dit uitzicht versterkt het appartement en het chique interieur waar het appartement mee voorzien is. Het appartement is zo ingericht dat op elk punt waar je kunt zitten, je door de grote partijen lekker weg kunt kijken. Hierdoor oogt de woonkamer groter en ontstaat er de mogelijkheid om weg te dromen bij dit front-row uitzicht.

Tekst: Duin Interior
Fotografie: Duin Interior

__

Meer projecten bekijken van Duin Interior?