Chique keuken met innovatieve keukenapparatuur

Tieleman Keukens

Een prachtige keuken die van alle hedendaagse gemakken voorzien is en sfeer uitstraalt, dat is een wens die velen koesteren. Deze wens ging echter in vervulling voor de bewoners van deze schitterende woning. Zij schakelden de hulp van Tieleman Keukens in en samen wisten zij hun woondroom uit te laten komen. Een chique donkere, Eggersmann keuken, met kookeiland, werd geplaatst. Hij ziet er niet alleen esthetisch hoogwaardig uit, maar is ook voorzien van de meest innovatieve keukenapparatuur. Het is een waar genot om in deze keuken de heerlijkste maaltijden te bereiden.  

Kookeiland, Keukens, Tieleman Keukens, The Art Of Living

Aanrechtblad van graniet  

De donkere keuken bestaat uit een royaal kookeiland met een grote kastenwand. Het aanrechtblad van het kookeiland is gemaakt van graniet. Dit granieten blad komt van Van Gils en is vervaardigd in de kleur Nero Assoluto Antiek. Dit is een prachtige diepzwarte kleur die volledig past bij de fronten en chique visgraatvloer. Een ander voordeel van een granieten werkblad, is dat het materiaal stoot- en slijtvast is. Bovendien is het blad gemaakt van natuurmateriaal dat uit één stuk werd gewonnen. Hierdoor zal het niet snel tekenen van slijtage vertonen.  

Luxe keukenapparatuur 

Zoals al is benoemd beschikt deze keuken, naast een kookeiland, ook over de meest innovatieve keukenapparatuur. Zo is er bijvoorbeeld gekozen voor een Bora Professional inductiekookplaat met afzuigsysteem, die op een zijwaartse manier lucht afvoert. Daarnaast kreeg de keuken ook twee ovens, een Miele combi stoomoven/magnetron en een gewone- en heteluchtoven. Om daar nog een schepje bovenop te doen is daar een warmhoudlade aan toegevoegd. Bij een chique keuken hoort ook een luxe kraan. De Quooker Cube zorgt ervoor dat de bewoners zowel heet en gekoeld als gezuiverd en bruisend water kunnen tappen.  

Kookeiland, Keukens, Tieleman Keukens, The Art Of Living

Meer informatie 

Deze keuken is in allerlei verschillende opstellingen, kleuren, materialen en prijsklasse te leveren. Wil je er mee over weten? Dan helpen de experts van Tieleman Keukens je graag verder op weg. Daarnaast kun je in de showroom ook tal van andere modellen in het echt bewonderen.  

Editor: Media Team

Datum: 07-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Tieleman Keukens