Chique keuken met sfeervolle uitstraling

Tieleman Keukens

Dit fantastische keukendesign is het werk van Tieleman Keukens. Alle elementen werden volledig op elkaar afgestemd en netjes afgewerkt. Hierdoor kunnen de bewoners nu genieten van een stijlvolle, maar vooral een comfortabele keuken met kookeiland. Dit is dan ook waar Tieleman Keukens om bekend staat, kwalitatief hoogwaardige keukens en een indrukwekkende service. Kwaliteit staat voorop en dat weet zich keer voor keer te uiten in de meest waanzinnige keukens. 

Kookeiland, Keukens, Tieleman Keukens, The Art Of Living

Mereno Milano 

Deze chique keuken is van het merk Mereno. Deze Mereno Milano is uitgevoerd in antraciet eiken gebeitst met een keramieken aanrechtblad. Aan dit laatste heeft de keuken zijn exclusieve uitstraling te danken. Het kookeiland is voorzien van een barretje waaraan plaatsgenomen kan worden, bovendien beschikt de keuken over de meest innovatieve keukenapparatuur. De prachtige open keuken is sfeervol, gezellig en biedt alles wat een kookliefhebber zich maar kan wensen.  

Kookeiland, Keukens, Tieleman Keukens, The Art Of Living

Kastenwand en kookeiland 

De hoge kastenwand en de gootsteen zijn op nette wijze verwerkt in de nis. De kastenwand biedt voldoende ruimte om alle keukentoebehoren in op te ruimen en de planken boven de gootsteen bieden de mogelijkheid de keuken sfeervol in te richten. De producten of accessoires die hierop tentoongesteld worden op mooie wijze uitgelicht middels de sfeervolle spots. Het kookeiland sluit qua stijl volledig aan bij de kastenwand. Het aanrechtblad is van prachtig keramiek in de kleur Noir Desir. De mystieke tekening is verantwoordelijk voor de chique uitstraling van de keuken.  

Kookeiland, Keukens, Tieleman Keukens, The Art Of Living

Hoogwaardig keukenapparatuur 

De keuken is voorzien van hoogwaardig keukenapparatuur. Denk aan een Siemens warmhoudlade, een koelvriescombinatie en een luxe vaatwasser. Ook is gekozen voor een Bora Pure inductiekookplaat met ingebouwde afzuiging. Daarnaast kunnen de heerlijkste wijnen geserveerd worden door de ingebouwde wijnklimaatkast.  

 

Kookeiland, Keukens, Tieleman Keukens, The Art Of Living

Meer informatie 

Ben je onder de indruk van deze prachtige keuken? En ben je zelf ook opzoek naar een prachtige keuken die van alle gemakken voorzien is en sfeer uitstraalt? Dan vind je het vast prettig om te horen dat deze mooie keuken in verschillende opstellingen, afmetingen, kleuren en prijsklassen te verkrijgen is. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Tieleman Keukens.  

Editor: Media Team

Datum: 21-09-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie Art Of Living

Fotografie: Tieleman Keukens