Chique modulaire buitenkeuken met bar

Roostr

Voor modulaire buitenkeukens ben je bij Roostr aan het juiste adres. Het bedrijf is opgericht vanuit een passie voor eten, koken, buitenleven en het samenzijn met dierbaren. Deze uitgangspunten heeft Roostr vertaald naar chique buitenkeukens van een hoogwaardige kwaliteit en met een duurzaam karakter. Een uitstekend voorbeeld hiervan is de Rubix bar, die Roostr recent mocht realiseren in Rotterdam. De bar is gekoppeld met een Rubix Single en Duo frame en is volledig afgewerkt met een duurzaam Dekton Laurent werkblad. Hierdoor is een fantastisch mooie en functionele buitenkeuken realiteit geworden.

Bewuste opstelling

Er is bewust gekozen voor de opstelling van deze buitenkeuken. De opstelling zorgt ervoor dat het lijnenspel van de buitenruimte duidelijk geaccentueerd wordt en je prachtig uitkijkt over de polder. Ook is bewust gekozen voor bepaalde materialen. De marmeren aders in het blad matchen op betoverende wijze met de koperen spoelbak en kraan en de achterkant bestaat uit een schitterend Fraké frame. Het zorgt ervoor dat de opstelling, die vrij in ruimte staat, van alle kanten fraai is om naar te kijken. Bovendien voegt het achter paneel ook warmte toe, in contrast met de vloer die bestaat uit keramische tegels.

Voor iedere buitenruimte

Om het geheel helemaal af te maken viel de keuze op een Monolith Kamado barbecue. Hierdoor worden heerlijke zomeravonden gegarandeerd. De bar module is te verkrijgen in twee formaten en kan zowel los als gekoppeld worden geplaatst. Hierdoor past hij bij iedere buitenruimte en weet de buitenkeuken ook jouw tuin te verrijken. Ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden? Ontdek dan de modulaire buitenkeukens via de 3D configurator van Roostr en creëer jouw eigen buitenkeuken. Natuurlijk kun je ook altijd een kijkje nemen op de website of langsgaan in één van de winkels, waar je kunt rekenen op vakkundig advies.