chris tap, beeldende kunst, event, woonbeurs, the art of living, kunstenaar, beeldhouwer
chris tap, beeldende kunst, event, woonbeurs, the art of living, kunstenaar, beeldhouwer
chris tap, beeldende kunst, event, woonbeurs, the art of living, kunstenaar, beeldhouwer
previous arrow
next arrow
Slider

Chris Tap | Beeldende kunst

Chris Tap is een kunstenaar met een passie voor beeldende kunst. Dieren vormen zijn grote bron van inspiratie. Voor het creëren van deze beelden gebruikt hij diverse materiaalsoorten. Vanuit zijn atelier in Amsterdam heeft al vele beelden gecreëerd voor diverse opdrachtgevers. 

Inspiratiebronnen

Chris studeerde Economie en Culturele Antropologie maar besloot na zijn studie zich volledig op het beeldhouwen te richten. Kunst heeft voor hem altijd een belangrijke rol gespeeld. Zijn vader, Wim Tap was ook beeldend kunstenaar en leerde hem de kneepjes van het beeldhouwen. Wim nam zijn zoon vaak mee naar Artis waar Chris tot op de dag van vandaag nog zijn inspiratie uithaalt. Voornamelijk de kracht, sierlijkheid en doordringende blik van de krachtige roofdieren bewonderde hij. Deze dierlijke eigenschappen weet hij perfect te vertalen in zijn beelden. Ook zijn vader zelf is terug te vinden in de collectie. Zo maakte hij van zijn vaders handen en prachtig sculptuur.

Goede doelen

Tevens zet hij zich regelmatig in voor goede doelen. Zo ontwierp hij een beeld voor ‘The Black Jaguar Foundation’. Ook voor Stichting Spieren voor Spieren heeft hij een levensgrote oranje leeuw ontworpen welke werd gesigneerd door het Nederlands elftal en is geveild. Zijn werken zijn ook te zien bij diverse evenementen, exclusieve woningen en zakelijke aangelegenheden.

___

Contactgegevens:

  • Chris Tap
  • Overtoom 297
  • 1054 HW Amsterdam

 


Web editor: Media team     |

Datum: 18 | mrt | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media