Cibes Cloud Plus: de lift van de toekomst

Aesy Liften

De liften van Aesy Liften staan bekend om hun tijdloze design en unieke en moderne uitstraling. Ze zorgen ervoor dat hun klanten zich comfortabel van de ene naar de andere verdieping kunnen begeven. Bovendien zijn de liften duurzaam en werken ze volgens de nieuwste technologieën. Een spraakmakende lift die deel uitmaakt van de volgende generatie liften is de Cibes Cloud Plus. Dit is een stijlvolle platformlift die voldoet aan vrijwel alle wettelijke en esthetische vereisten en daarnaast het wooncomfort bevordert. Het is het perfecte voorbeeld van Scandinavisch design waarbij toepassing, schoonheid en kleur hand in hand gaan. Op deze manier is hij te integreren in ieder gebouw.  

Lift, Huislift, Aesy Liften

Het spraakmakende design 

Allereerst moeten we het natuurlijk over het design van de spraakmakende lift hebben. De grenzen van functionaliteit én schoonheid werden namelijk verlegd tijdens het ontwerpen van deze lift. Het design is eenvoudig en comfortabel. Toch weet het ontwerp te prikkelen en uit te nodigen. Bovendien zal je ontdekken dat wanneer je de lift betreedt, de materialen en kleuren zorgvuldig door experts zijn geselecteerd. Toch heb je nog steeds de mogelijkheid een persoonlijke draai aan het design te geven, door zelf één van deze kleuren te kiezen en de juiste maat te selecteren. Een ander punt is de volledige beglazing, die ervoor zorgt dat je kunt genieten van een panoramisch uitzicht, wanneer je in de lift staat. De ruimte blijft zo open en luchtig.  

Lift, Huislift, Aesy Liften

Een lift voor de toekomst 

Deze lift is in alle opzichten gemaakt voor de toekomst. Dit betekent dat ook rekening is gehouden met duurzaamheid. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van de bedrijfsvoering van Aesy Liften. Het betekent dat het bedrijf leveranciers zorgvuldig selecteert, investeert in duurzame innovaties en alleen werkt met hoogwaardige materialen. Met betrekking tot de Cloud Plus houdt dit in dat hij energiebesparende functies heeft, beschikt over een aandrijfsysteem met het energielabel A en upgrade mogelijkheden heeft voor langdurig gebruik.  

Editor: Media Team

Datum: 14-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Aesy Liften