City Chic: de nieuwe collectie meubels

Maison Sucre

Maison Sucre is ontstaan vanuit een gezamenlijke passie; het ontwerpen en creëren van balans en harmonie in verschillende inrichtingen. De interieurontwerpen die door het bedrijf worden gemaakt zijn tijdloos en daarmee een duurzame investering voor langdurig woongeluk. Om dit aan den lijve te ondervinden verwelkomt het team van Maison Sucre je graag in hun sfeervolle showroom in Rotterdam. Hier werken, adviseren en ontwerpen zij de meest stijlvolle en exclusieve interieurs en meubels. Ook kun je hier hun nieuwe meubellijn City Chic in het echt bewonderen. Bezoek, bekijk en ontdek wat er allemaal mogelijk is op het gebied van sfeervol wonen en jouw type woning.

Donkere wandtafel

Zoals al werd benoemd kun je de nieuwe City Chic collectie van Maison Sucre in hun showroom bewonderen. Toch geven we je graag alvast een inkijkje in deze waanzinnige collectie. Op de afbeelding zie je bijvoorbeeld al de moderne, donkere wandtafel. Hij is gemaakt van zwart Croco leer en is mooi te combineren met de langwerpige voetenbank in een luxe stofuitvoering. Samen staan deze twee meubels geweldig goed in de entree of, zoals je ziet op de afbeelding zien, achter de bank. De meubelstukken zijn zo ontworpen dat ze te combineren zijn met verschillende stijlen. De meubels zijn dan ook veelzijdig en zorgen voor een sfeervol eindresultaat.

Stoere fauteuil

Een ander onderdeel van de nieuwe meubellijn is de stoere fauteuil Aspen. Door de unieke hoekige vormen en zijn comfortabele zitting werd deze stoel al een flink aantal keren verwerkt in verschillende spraakmakende interieurs. Het type woning waar deze stoel perfect bij past, is een appartement met uitzicht op de stad. Binnen het interieur van zo’n woning speelt de combinatie van moderne lijnen en zachte stoffen de hoofdrol. Hierdoor oogt de inrichting sportief en warm, en wie wil dat nou niet?

Bezoek de showroom

Wil je graag een bezoekje brengen aan de showroom? Dan kan dat geheel vrijblijvend tijdens de inspiratie zaterdagen. Deze zijn altijd op de 1e en 3e zaterdag van de maand. Maar je zou ook een afspraak kunnen maken, zodat het team meteen aan de slag kan gaan met al jouw interieurwensen.

Editor: Media team

Datum: 18-01-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Maison Sucre