CLAIRE.ANSEMS defining spaces

Interieurontwerpster Claire Ansems is al ruim tien jaar actief met het neerzetten van haar eigen handschrift middels unieke interieurontwerpen. Haar motto is het creëren van eenvoud, elegantie en balans met als doel het krachtige, unieke element van een ruimte naar boven te halen.

Informatie over CLAIRE.ANSEMS defining spaces


CLAIRE.ANSEMS, interieurontwerpen, persoonlijke benadering
CLAIRE.ANSEMS, interieurontwerpen, persoonlijke benadering
CLAIRE.ANSEMS, interieurontwerpen, persoonlijke benadering
CLAIRE.ANSEMS
CLAIRE.ANSEMS
CLAIRE.ANSEMS
previous arrow
next arrow

Eigen handschrift

Het is tegenwoordig erg belangrijk om jezelf op een unieke manier te profileren volgens Claire. Dit gaat middels het ontwikkelen van eigenheid, wat zich vormt tot een krachtig handschrift. Een ontwerp moet kloppen. Luisterend naar haar gevoel, ontwerpt Claire de meest stijlvolle thuishavens voor haar klanten.

Persoonlijke aanpak

CLAIRE.ANSEMS defining spaces is een interieurontwerpbureau waar onderscheiden, combineren, verbinden, toevoegen, samenwerken en evenwicht aanbrengen gelden als uitgangspunten. Het bedrijf onderscheidt zich door de persoonlijke aanpak in combinatie met unieke details en verrassende oplossingen. Door het verbinden van luxe met duurzaamheid wordt er een balans gezocht tussen klassieke en moderne elementen. Het interieurbureau wil vooral inspireren en motiveren om samen tot een verbluffend eindresultaat te komen.

Imperfectie

Thuis is een plek waar je rust vindt; een strak en ritmisch lijnenspel zorgt voor een rustgevende basis. Als Claire naar een ruimte kijkt, ziet zij of het fundament van het ontwerp in zijn kracht staat. De kracht van imperfectie zorgt voor een interieur waarin wordt geleefd. Het is van jou en het voelt als thuis. Door dit toe te passen in haar ontwerpen, onderscheidt Claire zichzelf.