Clairz Interior Design

Clairz Interior Design is een bureau dat zowel de particuliere als de zakelijke markt voorziet van oogstrelende interieurconcepten. Anne-Claire Winkelhagen is hierbij de drijvende kracht. Van interieur tot realisatie, bij dit bureau lopen ze bij iedere stap met je mee.  

Informatie over Clairz Interior Design


Clairz Interior Design
Clairz Interior Design
Clairz Interior Design
Clairz Interior Design
Clairz Interior Design
Clairz Interior Design
previous arrow
next arrow

De Garage

De Garage in Blaricum is de plek waar het voor Clairz Interior Design allemaal gebeurt. Hier is namelijk het inspiratiecentrum van het bedrijf. Je kunt je hier vergapen aan allerlei prachtige stijlkamers, sfeerimpressies en de eindeloze mogelijkheden. Je kunt hier de ontwerpen van Anne-Claire bekijken en ervaren. Wanneer de klant langs komt nemen Anne-Claire en haar team graag de tijd om de persoon én woonwens te leren kennen. Zodat het interieurontwerp perfect bij de opdrachtgever past.

Ultieme eindresultaat

Het bureau heeft een groot netwerk aan leveranciers en specialisten om zich heen. Hierdoor is geen opdracht te gek en is alles mogelijk. Van volledige renovaties tot kleinschalige opdrachten, alles kan. Het ultieme eindresultaat wordt bereikt door de eigen signatuur te combineren met de persoonlijke woonwensen van de opdrachtgever. Hierbij is begeleiding bij iedere stap, van materiaalkeuze, het ontwerpen van het lichtplan en de uiteindelijke styling.