Classtone: de elegante, nieuwe collectie van Neolith

Neolith

Graag laten we je kennis maken met de nieuwe collectie van Neolith. Dit bedrijf is gespecialiseerd in gesinterd steen, een oppervlak voor toepassingen binnen en buiten. Het revolutionaire materiaal kan werkelijk in iedere denkbare situatie gebruikt worden. De nieuwe Classtone collectie is elegant, uniek, veelzijdig en doet denken aan natuursteen. Het maakt niet uit of een klassieke, moderne of minimalistische stijl jou aanspreekt de Classtone collectie weet ieder interieur op ongekende wijze te verrijken.

Alexandra

We beginnen met Alexandra, dit is een update van het natuursteen met de naam ‘superwhite’. Deze gemoderniseerde versie staat voor luxe, subtiliteit en elegantie doordat de kleuren zijn afgezwakt tot een stijlvolle grijstint.

Colorado Dunes

Colorado Dunes speelt in op de trend van beige- en aardetinten. Het model is een combinatie van de eeuwige robuustheid van de Rocky Mountains en de aantrekkelijke, uitnodigende zachtheid van de zandduinen in Colorado. Het product straalt daardoor kracht en comfort uit.

Niagara

Niagara is een model dat volledig past in de trend van het gebruik van marmer in luxe afwerkingen en zo de essentie van elegantie weerspiegelt. Hierdoor straalt Niagara kracht en romantiek uit. De basis is zwart waar overheen glinsterende witte aders lopen.

San Simone

San Simone is geïnspireerd op het wereldberoemde San Simone-marmer uit Brazilië. Hierdoor kenmerkt het model zich door klassieke warme tinten en een diep gevarieerde adering die textuur en kleur toevoegt. Dit zorgt voor een uniciteit die alleen te verkrijgen is met gesinterd steen van Neolith.

Arabesque

Geïnspireerd op de Arabische kunst kreeg Arabesque zijn krachtige uitstraling. Donkere ritmische aders contrasteren met de lichte achtergrond, waardoor het model direct in het oog zal springen. Exotisch, boeiend en luxueus; dat zijn de woorden die dit model het beste omschrijven.

Calacatta Royale

Dit nieuwe model heeft alle goede eigenschappen en de schoonheid van klassiek marmer weten te vangen. Hierdoor straalt Calacatta Royale een ongekende klasse uit. De grijze adering op de lichte achtergrond voorziet in een luxe uitstraling en weet daardoor iedere ruimte te verrijken.

Calista

Kenmerkend voor Calista zijn de crème tinten en de rozeachtige aders. Hierdoor biedt dit model een gevoel van rust en schoonheid. Het product is elegant, relaxed en heeft een zachte uitstraling. Waardoor hij met zijn eenvoudige, maar stijlvolle look alle aandacht weet op te eisen.

Whitehaven

Whitehaven is absoluut majestueus en exotisch, waardoor het model avontuur en elegantie uitstraalt. Het product is mooi om te zien en is praktisch in iedere ruimte waar het geplaatst wordt. Alle voordelen van Italiaans klassiek natuursteen zijn dan ook goed vertegenwoordigd.

Editor: Media Team

Datum: 11-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Neolith