Clementi Vuurovens

Naast het bedrijf van The Flagstone Company BV (specialisatie wand- en gevelbekleding met Steenstrips en Flagstones) is het bedrijf Clementi Vuurovens gevestigd. In eerste instantie lag het in de bedoeling om dit pand te verhuren, maar al snel kregen de eigenaren Peter en Hellen Eekhof een ander idee. Het ene product zou het andere aanvullen. En zo werd een nieuwe droom met trendy vuurovens een werkelijkheid.

Informatie over Clementi Vuurovens


Clementi-Family-Pizzaoven-aansteken
Packshot-magazine-Clementi-Vuurovens_04-WEB-1024x806
Clementi-Family-Pizzaoven
Pizzaoven-kopen
Pizzaoven-gebruiken-als-BBQ
Clementi-Pizzaoven-op-keukenblad
Pizza-bakken
Showroom-Clementi-Vuurovens
Packshot-magazine-Clementi-Vuurovens_09-WEB-1024x902
Clementi-1
Clementi-5
Clementi-7
previous arrow
next arrow

Showroom
De showroom van Clementi Vuurovens is geheel ingericht in Italiaanse stijl. En daarom is het ook belangrijk dat er enkel een Italiaans merk gevoerd wordt. De Pizzaovens en Barbecues van Clementi zijn semi-professioneel en worden ambachtelijk met de hand gemaakt in Italië. Ze zijn vooral zwaar uitgevoerd en modern vormgegeven. Ideaal voor outdoor living. De Clementi Pizzaovens zijn populair en daarom in verschillende maten en kleuren beschikbaar. De ovens zijn uniek omdat ze volledig geïsoleerd zijn. Dit is belangrijk zodat de oven snel op temperatuur is. Met een ideale temperatuur van 300-350 graden zijn de pizza’s vervolgens in 1,5 minuut klaar. Het leuke is om mensen uit te nodigen en de pizza’s gezellig te slicen. Zo is het een ware happening. De Pizzaovens worden veel buiten in de tuin gebruikt, maar ook binnengebruik behoort tot de mogelijkheden. Dan is het echter wel noodzakelijk om een aansluiting te maken op het zogenaamde rookgas afvoerkanaal. 

Workshops
In Vaassen zijn er iedere zaterdag en ook doordeweeks workshops (aanmelding is noodzakelijk via info@clementi-vuurovens.nl) Naast de Pizzaovens zijn ook de Clementi Barbecues in het assortiment opgenomen. Het unieke van deze Barbecues is dat ze ook op hout gestookt kunnen worden. Dus een keer geen kooltjes bij de hand? Dan is er meestal wel open haard of kachelhout. 

Kom dus gezellig een keer langs in Vaassen. In totaal is er 6000 m2 te bezichtigen. Niet alleen Pizzaovens en BBQ’s maar ook heel veel natuurstenen muren. 

Magazine

Onze relaties en bezoekers inspireren wij graag met de mooiste trends op het gebied van vuurovens. In ons magazine presenteren wij veel informatie over diverse opties voor het aanschaffen van een Pizza oven. Daarnaast kunt u ook meer lezen over de hele lijn van prachtige barbecues veelal ook gemaakt uit Cortenstaal! Vraag hier het magazine gratis aan!