previous arrow
next arrow
Slider

Cleopatra | Sauna en wellness

Cleopatra is al sinds 1966 gespecialiseerd in sauna’s en andere wellness producten. Zo produceert en verkoopt de organisatie bubbelbaden, ligbaden, stoomcabines en sauna’s. Ook voor onderhoud van de producten of aanvullende accessoires kunt u terecht bij deze specialist. Doordat de organisatie een eigen fabriek heeft voldoen de producten aan alle kwaliteitseisen en zijn ze duurzaam in gebruik. Alsmede voor intensief gebruik in de commerciële sector heeft Cleopatra een uitgebreid assortiment aan wellness. Deze producten zijn gemaakt voor intensief gebruik en zijn onderhoudsvriendelijk. Hotels, fitness centra en spa’s komen regelmatig over de vloer voor een ontwerp!

Thuis wellness

Een thuis spa geeft rust in stressvolle periodes en biedt het gemak dat er geen reistijd aan verbonden zit! Zo zijn de ligbaden voorzien van ergonomische bodems waardoor uw houding tijdens het ontspannen wordt bevorderd. Net zoals de ligbaden zijn de bubbelbaden voorzien van speciale programma’s om uw houding te bevorderen.

Hoogwaardig design

Het design van de producten is tijdloos, elegant en het belangrijkste, persoonlijk. Kleuren, materialen en groottes kunnen worden aangepast in de fabriek zodat de producten volledig in de woning worden geïntegreerd.

____

Meer sauna’s en wellness van Cleopatra bekijken?

  • |
  • |

 

Luxueus bubbelen in Hotel TwentySeven

Het hotel met uitzicht op de Dam en de Rokin is ontworpen door Wim van de Oudeweetering en Cris van Amsterdam. De stoombaden en whirpools geven het hotel net dat beetje luxe wat je verwacht tijdens een vakantie of weekendje weg!

Exclusieve badkamer

Ook in relatief kleine ruimtes kan een wellness worden geplaatst. Zo is er in deze badkamer een stoombad en whirpool geplaatst dat gelijkertijd als dagelijkse douche fungeert. Dat bewijst maar weer dat wellness niet veel ruimte in hoeft te nemen!

Penthouse met exclusieve wellness

In hartje Amsterdam bevindt zich dit luxe penthouse met ingebouwde jacuzzi. De jacuzzi is afkomstig van de Lugano collectie en is ingebouwd door middel van kleine mozaïek tegeltjes.

Bungalow | Boxxis Architecten

In samenwerking met Bad & Wonen werd er een energiezuinige stoomcabine geplaatst in de bungalow. De woning haalt zijn energie uit de buitenlucht door middel van een waterpomp. Ook voor de stoomcabine wordt deze energie gebruikt.

Slaapkamer met luxe sauna

In een modern penthouse in Zuid-Holland wordt een sauna geïntegreerd in een riante slaapkamer met een luxe en suite badkamer.

Karakteristieke villa | Biljoen Groen

De historische villa beschikt over een moderne badkamer met stoomcabine. De stoomcabine beschikt over twee zitjes die gemaakt zijn van mozaïek steentjes. Zo is het karakter van de villa bewaard gebleven maar voorzien van de hedendaagse gemakken!

Stoomcabine met mozaïek

In een prachtige klassieke, grachtenpand in Noord-Holland siert een elegante combinatie van een stoomcabine en een sauna van Cleopatra B.V. de wellness.

 

Cleopatra, Sauna en wellness, thuis spa, luxe wellness, exclusieve wellness, the art of living

Eigenaar Cleopatra


“Een spa creëren in je badkamer? Wij realiseren het voor je!”

___

Contactgegevens:

  • Cleopatra B.V.
  • Oostzijde 295
  • 1508 EN Zaandam


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 04 | jul | 2018


Tags: , , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

NEWstairs

NEWstairs


Met al meer dan 15 jaar ervaring is NEWstairs dé specialist op het gebied van traprenovatie en -bekleding…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media