CLOOZ doors

De unieke stalen deuren van CLOOZ doors bieden alles wat u zich maar kunt wensen in een deur en meer. Dit dankzij de hoogwaardige materialen, onberispelijke functionaliteit en eindeloze aanpassingsmogelijkheden. Een stalen deur is niet zomaar een deur, maar een persoonlijk kunstobject.

Informatie over CLOOZ doors


1
2
CLOOZ doors - Dubbele schuifdeuren
CLOOZ doors - Gouden art deco deur met brons glas
CLOOZ doors - Grijze deur met rond profiel
CLOOZ doors - Metallic brown deur
CLOOZ doors - Rond profiel, ronde handgreep
CLOOZ doors - Stalen deur met grey smoke glas
CLOOZ doors - Stalen deuren met brons glas in slaapkamer
previous arrow
next arrow

Hiermee onderscheiden wij ons van de rest

Het slanke en elegante CLOOZ profiel is speciaal ontwikkelt om van dromen werkelijkheid te maken. De breedte van de lijnen kan namelijk worden gereduceerd tot 2cm. Daarnaast gebruiken we één glasplaat van 6mm gelaagd veiligheidsglas in plaats van verschillende losse ruiten – wat gebruikelijk is bij het vaak verkochte HOP-profiel. Hierdoor kunnen wij veel creatievere designs aanbieden dan andere partijen. Denk aan patronen, maar ook silhouetten. U kunt de lijnen ook afstemmen op uw interieur. Bijvoorbeeld aan de hoogte van uw keuken of kast. De mooiste zichtlijnen gegarandeerd.

Ontdek de mogelijkheden en wees creatief

Naast het feit dat stalen deuren meer licht in huis brengen en een ruimtelijk gevoel geven, kunnen ze ook net dat vleugje verfijning wat ontbreekt toevoegen aan een ruimte. Kies voor luxe afwerkingen zoals een schitterende metallic kleur, smoke glas of op maat gemaakte handgrepen. Heeft u al een idee? Teken het uit, mail het ons (of gebruik de handige ontwerptool op onze website) en we gaan direct voor u aan de slag. CLOOZ doors levert binnen 6 weken de hoogste kwaliteit, omdat we alles in eigen huis – en smederij – hebben. Inventieve ontwerpers, perfectionistische lassers, vakkundige poedercoaters en professionele monteurs. Uiteraard helpen onze adviseurs u graag bij het vormgeven van uw droomdeur als u hier behoefte aan heeft.

Bezoek ook onze showroom in Barneveld

Service staat bij ons in het allerhoogste vaandel. Daarom nemen we alle tijd om u wegwijs te maken in de wereld van stalen deuren wanneer u langskomt in onze showroom in Barneveld. Van openingsmechanismes tot poedercoatmogelijkheden. Van stalen trapleuningen in dezelfde kleur als uw deur tot onze exclusieve samenwerking met Studio des Bouvrie. Na uw bezoek heeft u een weloverwogen keuze gemaakt waar u nog jarenlang plezier van zult hebben. Bent u een ontwerper of architect? Wij staan altijd open voor fijne samenwerkingen. Op onze website vindt u gerenommeerde partners die u voorgingen.

www.cloozdoors.nl | info@cloozdoors.nl | 0342 786910 | IG @clooz_doors | Barneveld