Cobber: de designkranen van Hotbath

Hotbath

Hoe maak je van jouw badkamer een stijlvol en harmonieus geheel? Het antwoord op deze vraag, die velen aan zichzelf stellen, is dat het om de details en afwerking gaat. Dit doe je onder andere door rekening te houden met de kranen. Ze lijken zo vanzelfsprekend, maar ze kunnen een ontwerp maken of breken. Het is dan ook niet voor niets dat Hotbath een uitgebreid assortiment designkranen heeft. De kleurrijke serie Cobber bijvoorbeeld, deze collectie bestaat uit maar liefst dertien finishes waarvan er vier beschikbaar zijn in de ‘living colours, voor een spraakmakend en levendig eindresultaat.  

Een levendig effect 

Iedere Cobber kraan is uniek dankzij zijn eigen natuurlijke patina. Vanaf het moment van de eerste aanraking, komt de kraan tot leven en na verloop van tijd zal er een prachtig karakteristiek patina ontstaan. Dit komt door dat de messing laag van de kraan vervaardigd is zonder oppervlakte bescherming, waardoor hij op natuurlijke wijze van kleur verandert. Iedere kraan krijgt zo een authentieke uitstraling en dat maakt de ‘living colours’ juist zo speciaal. Doordat iedereen anders omgaat met zijn kraan, zal bij de ene de glans verdwijnen, bij de andere wordt hij lichter en bij weer een ander wordt hij juist donkerder. Het blijft dus een verrassing hoe de kraan eruit komt te zien.  

Eindeloze mogelijkheden 

Naast dat Cobber in ontzettend veel kleuren en varianten te verkrijgen is, heeft hij ook een indrukwekkend design. Vorm, kleur en innovatie komen op een bijzondere wijze samen. Bovendien is het mogelijk om de producten uit de Cobber collectie met elkaar te combineren voor een betoverend eindresultaat. De mogelijkheden met de serie zijn eindeloos. Van een wastafelmengkraan, tot een compleet ingerichte badkamer. Cobber past bij iedere woonstijl. 

Ben je benieuwd geworden naar dit product en de mogelijkheden? Kijk dan op de website van Hotbath voor meer informatie, zij zullen jou verder op weg helpen. 

Editor: Media Team

Datum: 24-07-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hotbath