Cobber Living colours; de levende badkamerkraan

Hotbath

Om jouw badkamer ontwerp de finishing touch te geven is het belangrijk om oog voor detail te hebben. Een mooie badkamer kraan zorgt er dan ook voor dat het design compleet is. Een bedrijf dat dit begrijpt is Hotbath. Zij introduceren dan ook graag een bijzondere kraan uit hun eigen collectie; Cobber Living Colours. Vanaf het moment van de eerste aanraking komt deze kraan tot leven en langzaam zal er een prachtig karakteristiek patina ontstaan, dat de kraan persoonlijk maar vooral uniek maakt.  

Wat is patina? 

Alle Hotbath Cobber Living Colours zijn afgewerkt zonder oppervlakte bescherming, wat de badkamer kraan een levendige uitstraling geeft. Want hierdoor zal patina ontstaan. Dit heeft als gevolg dat de kraan op natuurlijke wijze van kleur en glans kan veranderen. De Finish wordt hierdoor soms wat lichter of juist wat donkerder, waardoor het materiaal echt kan gaan leven. Ook ontstaan er door patina kleine oneffenheden op de badkamer kraan, waardoor geen kraan hetzelfde is en ze allen een authentiek uiterlijk hebben. Patina kan ontstaan als een gevolg van oxidatie en wordt op het oppervlak van de kraan zelf gevormd. Zonder oppervlakte bescherming wordt de kraan blootgesteld aan lucht, vocht en aanrakingen, waardoor de kraan langzaamaan zal veranderen.  

Cobber als design kraan 

De Cobber kraan staat bekend als een trendy designkraan waarin vorm, kleur en innovatie op een bijzondere wijze samenkomen. Deze kraan is dus te verkrijgen in de Living Colours, dat zijn de kleuren met patina. Hierin kun je kiezen uit de Gepolijste messing, Geborstelde messing, Geborsteld koper, Verouderd messing en Glans Nikkel. Maar de badkamer kraan is ook te verkrijgen in nog tien andere schitterende finishes. Dankzij het grote assortiment is er erg veel mogelijk en past de kraan bij vrijwel iedere badkamerstijl of badkamerontwerp. Laat je dan ook vooral inspireren door deze bijzondere kraan en het patina, je krijgt zo de leukste ideeën.  

Editor: Media team

Datum: 07-07-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Hotbath