cobra art, unieke kunst, kunstobjecten, high end kunst, exclusieve kunst, the art of living
cobra art, unieke kunst, kunstobjecten, high end kunst, exclusieve kunst, the art of living
cobra art, unieke kunst, kunstobjecten, high end kunst, exclusieve kunst, the art of living
previous arrow
next arrow
Slider

Cobra Art | Unieke kunst

Sinds 1983 is Cobra Art, opgericht door Mike en Jeanette van Rijswijk, dé kunstgroothandel voor de B2B markt. De eerste collectie bestond voornamelijk uit ingelijste reproducties en zeefdrukken, maar in de loop der jaren is heeft het bedrijf al meerdere samenwerkingen gekend met grote internationale kunstenaars en fotografen. Prachtige collecties met unieke kunst zijn de resultaten van deze samenwerkingen.

High end kunst

Alle kunstobjecten van Cobra Art zijn gefocust op detail, een goed gevoel voor kleur en passen in exclusieve interieurprojecten. Twee keer per jaar wordt er een collectie van schilderijen, foto’s of andere kunstobjecten gelanceerd. Voor deze unieke kunstcollectie wordt de hele wereld over gereisd om precies de juiste kunstenaar te vinden die past in de visie van het bedrijf.

Samenwerking met interieurarchitecten

Voornamelijk onder menig interieurontwerpers en designers is de collectie van de organisatie geliefd. Zo hangen de kunstwerken al in meerdere exclusieve interieurs, winkels, hotels en kantoorpanden.

Internationale kunsthandelaar

De collectie wordt meerdere malen per jaar tentoongesteld op diverse nationale en internationale beurzen. De stand met de high end kunstwerken is te vinden op beurzen in Frankrijk, Amerika, Spanje, Engeland en Azië.

___

Contactgegevens:

  • Cobra Art Company
  • Arkeneel 2
  • 3905 NS Veenendaal

 


Web editor: Media team     |

Datum: 05 | dec | 2018


Tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Technogym


Technogym heeft al meer dan 35 jaar ervaring op het gebied van thuis wellness…

steels, the art of stairs, balkentrap, trappen, houten trappen, z-trappen, the art of living, event, woonbeurs, beurs voor wonen

Steels


Balkentrappen, houten trappen, z-trappen, het kan allemaal bij de trappenspecialist Steels!

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media