Collaro, Villeroy & Boch, badkamer, exclusieve materialen, kwaliteit

Collaro, de stijlvolle mainstream collectie | Villeroy & Boch

Praktisch, stijlvol, subtiel en toch huiselijk. Moderne vormgeving is tegenwoordig meer dan alleen een visueel aantrekkelijke presentatie. Villeroy & Boch presenteert de nieuwe collectie Collaro; een stijlvolle mainstream collectie met een opvallende designrand, die de unieke look van de collectie kenmerkt. Ervaar een badkamer die karakteristieke vormen, hoogwaardige materialen en praktische functies op stijlvolle wijze combineert.

Praktische en stijlvol

De collectie bevat verschillende baden, wastafels en kasten. Deze zijn in 10 verschillende unieke kleuren leverbaar. De kasten zijn extra bijzonder door de dimbare verlichting. Perfect voor elk moment van de dag.  In deze collectie is veel gecombineerd, van karakteristieke vormen, hoogwaardige materialen tot praktische functies. Dit maakt badkamers stijlvol en praktisch. Opvallend is de designrand van de producten, die kenmerkt de unieke look van de collectie.

Collaro, Villeroy & Boch, badkamer, exclusieve materialen, kwaliteit

Wastafels als eye-catcher

De wastafel is een centraal element in de badkamer die passend moet zijn in de ruimte en bij de stijl. Met de brede keuze van 15 wastafels zal er altijd 1 perfect zijn. Van enkele of dubbele wastafels, tot rond, rechthoekig of vierkant.

Collaro, Villeroy & Boch, badkamer, exclusieve materialen, kwaliteit

Elegante baden met ultiem comfort

De Collaro baden zorgen voor een bijzonder elegante look en ultiem comfort door onder andere het optioneel verkrijgbare whirlpoolsysteem. De designrand geeft een moderne uitstraling en geeft ook nog eens praktische ruimte voor functionele items en mooie accessoires. De collectie bestaat uit inbouwbaden en 3 back-to-wall baden. De inbouwbaden zijn verkrijgbaar in 3 witte tinten. De back-to-wall baden kunnen ook in 2 witte tinten geleverd worden. Maar wat de back-to-wall baden zo bijzonder maakt is dat u ook kunt kiezen uit elke andere gewenste kleur dankzij Color on Demand. Het bad heeft dan een helderwitte binnenkant en een gekleurde buitenzijde. Zo is er een ruime keuze tussen de baden en de kleuren. Van een klassiek wit inbouw bad tot een gedurfd blauw back-to-wall bad.

 

Tekst: Villeroy & Boch
Fotografie: Villeroy & Boch

____

Meer projecten bekijken van Villeroy & Boch


Collaro, Villeroy & Boch, badkamer, exclusieve materialen, kwaliteit

Villeroy & Boch


“In de 265 jaar dat het bedrijf bestaat, hebben innovaties van het bedrijf zowel het merk als de markt bepaald.”

__
Meer informatie over Villeroy & Boch?