Combineer de binnen- en buitenruimte middels een stijlvol terras

MBI de Steenmeesters

We hechten steeds meer waarde aan de buitenruimte. Dit uit zich in zorgvuldige uitgedachte tuinontwerpen, die niet alleen in de zomer iets toevoegen aan de leefomgeving maar ook in de winter. Zelfs op een druilerige dag kan een fijne tuin jou een zomers beeld geven en je laten genieten van de buitenruimte. In zo’n tuin mag een mooi terras dan ook absoluut niet ontbreken. Een terras vormt dan ook steeds vaker de verbinding tussen de binnen- en buitenruimte. Op deze manier wordt dezelfde sfeer neergezet en wordt de tuin echt onderdeel van de leefomgeving.  

Doordachte materiaalkeuzes  

De sfeer van binnen loopt dus steeds vaker door naar buiten, maar hoe doe je dat? Vaak wordt gekozen voor complementair of hetzelfde materiaalgebruik. Met alle innovaties omtrent moderne materialen is dan ook ontzettend veel mogelijk. Denk bijvoorbeeld aan een terras met een authentieke vlonder van planken, maar dan wel met ‘planken’ die weer en wind doorstaan, eenvoudig te onderhouden zijn en een langere levensduur hebben dan echt hout. Het product GeoProArte, van MBI, is dan ook zeker het overwegen waard.  

Voordelen van GeoProArte 

GeoProArte is een degelijk betonnen drager die is gecombineerd met een levensecht eigen design. Dit gaat gepaard met de eerdergenoemde kwalitatieve eigenschappen zoals een lange levensduur en eenvoudig onderhoud. Op deze manier kun je optimaal genieten van jouw heerlijke terras. De authentieke uitstraling en karaktervolle sfeer van hout wordt gevangen, zonder dat je de nadelen van echt hout ervaart. 

Meer over MBI 

MBI de Steenmeesters zet zich in voor een mooiere leefomgeving door rekening te houden met kwaliteit, duurzaamheid, kleur en vorm. Dit uit zich in kwalitatief hoogwaardige producten voor bestratings- en geveloplossingen. Het werkveld van het bedrijf is gericht op alle gebruiksgebieden van de buitenruimte en je kunt dan ook met al jouw projecten bij hen terecht. Zij kijken graag naar de mogelijkheden en komen keer op keer met de beste oplossingen. Kijk voor meer informatie ook eens op hun website.  

Editor: Media Team

Datum: 25-08-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living