Combineer modern en mediterraan en er ontstaat heel veel leef- en loungegenot 

DéVé Creations

De woning in het midden van het land stond al langere tijd te koop. Er moest veel gebeuren, maar juist dat maakte de uitdaging om er iets heel bijzonders van te maken alleen maar groter. Sofie Graafland wilde heel graag samen met haar lief en hun kleine in deze stad, en vooral op deze plek, wonen. Samen met interieurdesigner Daniëlle Verhoeven van DéVé Creations visualiseerden zij hun eerste droomwoning. Het is een fantastische plek geworden waar de warme mediterraanse sfeer een perfecte combi is met het strakke moderne. Ben je klaar voor maximaal lounge- en leefgenot? 


De woning

Modern, Mediterraan, DéVé Creations, The Art of Living

Alle leveranciers van de woning

Desginers

DéVé Creations

Van oud vervallen huis naar droomwoning 
Toen Sofie en haar partner Ton, Daniëlle Verhoeven van DéVé Creations ontmoetten was er direct een goede klik. Ze vroegen haar om met hun ideeën voor het huis mee te kijken, en uiteindelijk heeft DéVé Creations de bouwkundige indeling, het lichtplan en alle visualisaties van de woning voor haar rekening genomen. Toen ze aan hun project begonnen was het één groot oud en vervallen huis en daar hebben ze twee nieuwe huizen van gemaakt. Onder het mom van: ‘Laten we het gewoon doen’, hebben zij continu de mooiste ideeën en items verzameld, plek gegeven en af en toe ook weer losgelaten. Sofie: “Ik wilde oorspronkelijk wel tien eyecatchers in huis en daar hebben we de mooiste items van uitgekozen.” Sofie deelt in het dagelijkse leven haar goudeerlijke en positieve kijk op het leven als model, zij schittert in verschillende campagnes en is een voorbeeld voor velen. De transformatie van hun woning deelde ze op social media; hun thuis en woonstijl inspireren momenteel velen. Daniëlle: “De partner van Sofie is stukadoor en heeft veel van de transformatie voor zijn rekening genomen. Ook daardoor is hun huis echt hun thuis geworden. We konden samen heel goed schakelen en ik vind het belangrijk om mijn opdrachtgevers te ontzorgen. Het was een heel mooi project.” 


Leefruimte

Modern, Mediterraan, DéVé Creations, The Art of Living

Alle leveranciers van de leefruimte

high-end aluminium doors

TWIN DOORS

Keuken

Altivello

Eetkamerstoelen & eetkamerbank Maxime

Rupert & Rupert
Modern, Mediterraan, DéVé Creations, The Art of Living

Zomers vakantiehuis en luxe villa ineen 
“De erkerbank en het bad in onze slaapkamer vind ik echt heerlijke plekken. En dat bad was nog best een uitdaging om dat daar op die plek te krijgen. Maar het is gelukt”, vertelt Sofie. De woning heeft veel ramen en is zowel aan de voor-, zij- en achterkant uitgebouwd. Zo ontstond er meer ruimte voor de woonkeuken; die plek is het hart van de woning. Kijk bijvoorbeeld naar de grote ovale eettafel waar naast een aantal fijne stoelen ook een mooi bankje staat dat precies aansluit op de vorm van de tafel. De keuken is van massief hout en geschilderd in een lichte tint die ook op alle muren, deuren en plafonds van de woning is gebruikt. Het blad van het kookeiland is van Taj Mahal-natuursteen en alle keukenkastjes hebben messingen greeplijsten. De lichte kleuren zijn een fijne combinatie met het bruine rookglas van de planken in de nis in de keuken, de deurtjes van de twee hoge kastjes in de keuken én het glas van de bronzen taatsdeur naar de woonkeuken. 

Loungen in de woonkamer 
De doorkijkhaard was een must en fungeert als bijzondere roomdivider tussen de woonkamer en de woonkeuken. Een prachtige eyecatcher is de brede erkerbank. Je kunt er heerlijk in wegkruipen en zelfs met z’n tweeën naast elkaar op liggen. Alle maatwerkitems zijn van de hand van DéVé Creations en de overall luxe uitstraling van deze woning wordt geaccentueerd door toffe rijke materialen en veel kussens .  


Slaapruimte

Modern, Mediterraan, DéVé Creations, The Art of Living

Masterbedroom met bad en kinderslaapkamer 
De masterbedroom is op de zolder gesitueerd en het bad is een heerlijke plek om tot rust te komen na een lange dag. Ook hier zijn lichte en zachte materialen gecombineerd. Een wand is behangen met een dessin van bladeren in subtiele grijze/oranje/roze tint. Op de eerste verdieping zijn de badkamer, kinderkamer en de inloopkledingruimte gesitueerd. De kinderslaapkamer is ook licht ingericht en er staat een mooie kast die het stel uit Indonesië over heeft laten komen. In de kast zie je kleine olifantjes en die zie je ook terug in de items op deze kamer. Lief en stoer tegelijk!  


Tuin

Modern, Mediterraan, DéVé Creations, The Art of Living

Alle leveranciers van de tuin

Tuinaanleg

Ruyg Tuinen

Tuinontwerp

Studio Linda Wester

Flagstones

The Flagstone Company

Lekker ontspannen in de tuin 
De tuin is ingericht met de intentie om vooral maximaal te genieten. Met verschillende plekken om neer te strijken, een lekker drankje te drinken en om aan de grote tuintafel onder de pergola lekker samen te eten. Achter in de tuin is een groot tuinhuis gerealiseerd. De schutting is van horizontale houten lamellen en deze stijl is doorgetrokken in de afwerking van het tuinhuis. Het vakantiegevoel thuis beleven, het kan écht! 

Editor: Media Team

Datum: 15-12-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Linde ten Broek

Fotografie: Jurrit van der Waal