Comfort in de moderne badkamer

Villeroy & Boch

Hoe creëer je comfort in de moderne  badkamer en hoe komt jouw persoonlijke smaak goed tot zijn recht? Villeroy & Boch weet dit als geen ander. Met de verscheidene hoogwaardige collecties, die uiteenlopen van klassiek en elegant tot minimalistisch en strak, weten zij iedere badkamer om te toveren tot een prachtig totaalplaatje. Onlangs hebben zij de Loop & Friends collectie vernieuwd. Kenmerkend voor de collectie is de moderne en organische vormgeving. Kies voor één van de comfortabele of stijlvolle back-towall baden met bijpassende wastafels.  

Back-to-wall baden 

Graag introduceren we de Loop & Friends back-to-wall baden. Dit zijn prachtige baden die iedere moderne badkamer voorzien van een luxe uiterlijk. Ze zijn te verkrijgbaar met een rechthoekige of een ovale binnen vorm, passend bij de vernieuwde serie wastafels. De baden zijn in verschillende varianten te verkrijgen, die alle te plaatsen zijn tegen een wand en links of rechts in de hoek. De binnenbaden worden geproduceerd in White Alpin, daarnaast is de ovale variant ook in een mat witte tint; Stone White, te verkrijgen. De buitenzijden van de baden kunnen uitgevoerd worden in iedere gewenste kleur dankzij Colour on Demand.  

Bijpassende wastafels  

Bij deze prachtige baden horen natuurlijk ook bijpassende wastafels. De nieuwe wastafels van de Loop & Friends collectie zijn gemaakt van premium materiaal TitanCeram en zijn daarnaast ook voor het eerst in fullcolour te verkrijgen. Dit betekent dat je kunt kiezen voor matte tinten zoals Ebony (zwart), Graphite (grijs), Almond (beige) en de wittinten White Alpin en Stone White. Daarnaast biedt de serie een ruime keuze aan vormen en manieren van plaatsing. Mix en match de wastafel vervolgens met een mooie plank, een blad van marmer of een praktisch meubel uit een van de andere collecties van Villeroy & Boch. Ook zou je hier nog kunnen kijken voor een mooi bijpassend toilet en andere badkameraccessoires. 

Kortom, de Loop & Friends is een aantrekkelijke mainstream collectie, gemaakt van hoogwaardige materialen. De serie is daardoor breed toepasbaar en voorziet iedere moderne badkamer van een waanzinnig uiterlijk.  

Editor: Media team

Datum: 21-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Villeroy & Boch