Comfortwarmte door de functionele terrasverwarmer van HEATSTRIP

HEATSTRIP

Hoewel de zomers steeds warmer worden, zijn er nog steeds genoeg dagen waarop we het te fris vinden om buiten te gaan zitten. Wil jij op deze dagen ook kunnen genieten van het buitenleven? Dan zijn de terrasverwarmers van HEATSTRIP zeker het overwegen waard. Ze zorgen er niet alleen voor dat je nog meer tijd in jouw tuin kunt doorbrengen, maar ze zijn ook sfeervol en passen bij iedere buitenruimte. Een terrasverwarmer van HEATSTRIP is dan ook in allerlei soorten en maten te verkrijgen. Het is de perfecte combinatie van comfort en stijl.  

Terrasverwarmer, Heaters, Heatstrip

De werking 

De terrasverwarmer van HEATSTRIP is speciaal ontwikkeld voor het verwarmen van verschillende buitenruimtes. Dit betekent dat hij werkt via het stralingswarmte principe. Het zorgt voor een comfortabele, gelijkmatige warmteverdeling, die perfect is om terrassen, patio’s, veranda’s, buitenplaatsen en balkons te verwarmen. Bovendien werkt de terrasverwarmer op elektriciteit en daardoor heeft hij een hoge output. Hierdoor verwarm je alleen daar waar nodig en verspil je geen energie.  

Terrasverwarmer, Heaters, Heatstrip

Het design 

Ook het design van de terrasverwarmer is iets wat onmiddellijk zal aanspreken. Zoals al werd benoemd is er een grote verscheidenheid aan heaters, hierdoor kun je altijd wel een verwarmer vinden die past bij jouw buitenruimte. Denk aan een strak wit design, dat aansluit bij jouw bohemien tuin of kies voor een zwart ingebouwd exemplaar, dat zo onderdeel wordt van de moderne buitenruimte. De terrasverwarmer is ultradun en geeft geen scherpe rode gloed af. Hij zal dus totaal niet afleiden van de inrichting.  

Terrasverwarmer, Heaters, Heatstrip

Diverse accessoires 

HEATSTRIP heeft werkelijk overal aan gedacht en dat betekent dat er diverse accessoires zijn om de terrasverwarmer op een mooie en slimme manier te installeren. Denk aan inbouwbakken, verlengbeugels of een wire suspension bracket. Daarnaast beschikken sommige modellen over een ingebouwde timer met vermogen schakelaar die eenvoudig te bedienen is met een afstandsbediening. 

Meer lezen over terrasverwarmers? Klik dan hier!

Editor: Media team

Datum: 05-05-2023

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Heatstrip