infrarood sauna, alpha industries, wellness, thuis wellness, spa, exclusief

  • Alpha Industries
  • Stadsheide 27
  • B-3500 Hasselt

Compacte infrarood sauna | Alpha Industries

Wanneer de gigantische en luxueuze wellnessbadkamers voorbijkomen op ons platform, wordt vaak gedacht dat je ook een riante badkamer moet hebben voordat je van luxe kunt genieten. Niets is minder waar. Alpha Industries heeft de Sahari Combi ontworpen: een compacte infraroodsauna die slechts 1,5mruimte inneemt. Ondanks deze geringe afmetingen ervaar je toch een immens ruimtegevoel, mede door de twee glazen wanden. Deze infrarood sauna geeft dus de complete ervaring; je hoeft nergens op in te leveren.

Tijdloos

De cel heeft een tijdloos ontwerp: de houten ceder lamellen worden al sinds jaar en dag gebruikt bij infraroodsauna’s vanwege de strakke uitstraling en de voldoende privacy die het weet te bieden. Omdat deze cel zo tijdloos is, is hij makkelijk te integreren in welke badkamer dan ook. Je hoeft dus niet je complete badkamer te verbouwen voor deze infraroodsauna. Als je ruimte hebt, zet je hem zo op de plaats. En zoals gezegd beschikt het ontwerp over glazen wanden, dus je blijft in contact met je badkamerruimte.

Ultiem comfort

Aan comfort tevens geen gebrek, want dit is een combinatie van een sauna- en infraroodcabine: één dimbare IR-straler in het rugbereik in combinatie met een klassieke saunaoven. De aspen houten binnenafwerking met banken in twee niveaus, een zoutsteenstrip met indirecte RGB LED-verlichting en de twee glazen wanden gemonteerd in het ceder raamwerk zorgen voor een complete wellnesservaring. Bovendien is de cabine eenvoudig aan te sluiten op 220volt,16A, (3,5kw), wat de cabine nagenoeg overal plaatsbaar en inzetbaar maakt.

infrarood sauna, alpha industries, wellness, thuis wellness, spa, exclusief

 

Tekst: Alpha Industries
Fotografie: Alpha Industries

 ____

 

 

Zouttherapie, zoutgrotten, Alpha Industries, Wellness, Sauna, Wellness@home

 

 

____

Meer projecten bekijken van Alpha Industries?