previous arrow
next arrow
Slider

Compass Pools | Luxe zwembaden

De specialiteit van Compass Pools is het produceren van hoogwaardige, luxe monoblock zwembaden, die geschikt zijn als binnen- en buitenzwembad. Een monoblock zwembad houdt in dat een zwembad middels een snelle en vlotte installatie in uw tuin wordt ingebouwd. Bij monoblock zwembaden wordt de zogenoemde ‘kuip’ in de fabriek al uit één stuk gevormd, iets wat de installatie en plaatsing niet alleen stukken gemakkelijker maakt maar ook het proces doet versnellen. Want zodra u uw keuze heeft gemaakt, willen wij natuurlijk zo snel mogelijk uw zwembaddroom realiseren! De meest luxe en hoogwaardige binnen- en buitenzwembaden. Levenslang genieten van uw eigen zwembad in uw tuin!

Jarenlang zwemplezier

Compass Pools Nederland is specialist, importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt goede garanties en kwaliteit op de markt. Middels deze werkwijze, in combinatie met een breed aanbod aan zwembadmodellen en -kleuren, bieden ze u jarenlang zwemplezier. Door de inbouw van uw zwembad heeft u uw eigen springplank naar sport, spel, ontspanning en luxe!

Met wereldwijd meer dan 70.000 geïnstalleerde zwembaden en ruim 35 jaar ervaring in Australië, Europa en de Verenigde Staten is het bedrijf wereldwijd marktleider in het aanleggen van zwembaden.

___

Alle projecten van Compass Pools zien?

 

  • |
  • |

 

Wellness Project Sint Oedenrode

Onder de naam Aquaprojects werkt de organisatie ook aan wellness gerelateerde projecten. Bijvoorbeeld dit unieke project in Sint Oedenrode. Een ondergrondse kelder is omgetoverd tot een bijzondere wellness ruimte. Inclusief een buiten zwembad met beweegbare bodem en automatische waterbehandeling! In samenwerking met diverse partners is dit project gerealiseerd.

Buitenzwembad

Deze bijzondere villa noemen wij ook wel het droomhuis! De woning heeft niet alleen een exclusief exterieur met haar volledig glazen voorgevel, prachtige rieten dak en passende vlonders. Het staat ook nog eens in een natuurrijke omgeving mét uitzicht op het water. Zowel het ex- als interieur en de prachtige tuin met buitenzwembad vormen een totaalplaatje waar je steeds weer iets nieuw ontdekt en nooit uitgekeken raakt.

Zwemmen in drinkwater niveau

Compass Pools staat internationaal bekend voor het produceren van luxe zwembaden, die zowel geschikt zijn als binnen- en buitenzwembad. Compass Pools Nederland is specialist, importeur en leverancier van zwembaden met een uitstekende prijs-kwaliteitsverhouding en biedt de beste garanties en kwaliteit op de markt. Ontspanning, sport, spel & luxe in één!

Zelfreinigend buitenzwembad

De immense buitenzwembaden die we hier tonen zijn amazing om te zien! De grootte is erg indrukwekkend, de lichtblauwe binnenkant doet subtropisch aan en de zwembaden vormen een ware eyecatcher in de tuin. Maar dit zwembad is niet alleen aantrekkelijk vormgegeven. Ook over het onderhoud van deze schoonheden is goed nagedacht door Compass Pools, een bedrijf dat prefab zwembaden maakt. Ze willen onderhoudsarme zwembaden leveren.

 

Compass Pools, luxe zwembaden, zwembaden, poolhouse, infinity pool, exclusief zwembad, binnen zwembad, the art of living

Compass Pools


“Zelfreinigend zwembad niet langer een illusie”

 

___

Contactgegevens:

  • Compass Pools Nederland B.V.
  • Het Sterrenbeeld 25
  • 5215 MK ‘s-Hertogenbosch

 


Web editor: Sarah Watts     |

Datum: 08 | dec | 2020


Tags: , , , , , ,

Gerelateerde artikelen

Starline


Starline werkt vanuit de passie om uw zwem- en wellnessgenot te vergroten…

Lotec Zwembaden

Lotec Zwembaden


Lotec gaat tot het uiterste als het gaat om hoogwaardig zwemwater als belangrijkste uitgangspunt…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media