Compass Pools, Vantage, zelfreinigend zwembad, alle zwembadmodellen, blog

Compass Pools

VANTAGE | Een zelfreinigend zwembad ingebouwd in uw tuin; niet langer een illusie maar de luxe realiteit!

Welk soort zwembad u ook kiest, Compass Pools vindt het belangrijk dat u er elk moment van kunt genieten! Vervelende en tijdrovende handelingen voor het onderhoud van uw ingebouwde zwembad zijn verleden tijd; Compass Pools biedt het exclusieve VANTAGE-systeem, geschikt voor alle zwembadmodellen!

Het unieke circulatie- en reinigingssysteem verzamelt de vuildeeltjes in het zwembad en zorgt continu voor kristalhelder water. Het VANTAGE-systeem is zelfreinigend en bereikt richels, trappen, grijpranden en andere plekken in de zwembaden waar een reguliere bodemzuiger niet bij komt. Een bijkomend voordeel is de afname van het gebruik van chemicaliën en het aantal onderhoudsbeurten. Het VANTAGE-systeem laat elke zwembadstofzuiger ver achter zich en is het toppunt van gebruiksvriendelijkheid; u hoeft zelf niets te doen en beschikt dus over een zelfreinigend zwembad!

Compass Pools, Vantage, zelfreinigend zwembad, alle zwembadmodellen, blog

 

VANTAGE-systeem
Het luxe VANTAGE-systeem van Compass Pools is nagenoeg onzichtbaar en doet dus geen afbreuk aan de uitstraling van het zwembad. De spuitnozzles en accessoires zijn in drie verschillende kleuren leverbaar, waardoor deze perfect te combineren zijn met de gekozen zwembadkleuren. De telescopische pop-up spuitnozzles van het VANTAGE-systeem bereiken een oppervlakte dat viermaal groter en krachtiger is dan dat van klassieke reinigingssystemen. Een VANTAGE-systeem zorgt dus niet alleen voor een zelfreinigend zwembad maar draagt tevens bij aan de luxe uitstraling van het zwembad in uw tuin!

 

Compass Pools, Vantage, zelfreinigend zwembad, alle zwembadmodellen, blog

Compass Pools, Vantage, zelfreinigend zwembad, alle zwembadmodellen, blog

 

Een zelfreinigend zwembad | Toppunt van gemak en luxe
Het VANTAGE-systeem zorgt voor een ongekend goede zwembadreiniging, van oppervlak tot bodem. Zelf reinigen is verleden tijd met dit luxe en gebruiksvriendelijke systeem. Het systeem is het beste, zelfreinigende systeem voor monoblock keramische zwembaden en zorgt ervoor dat u optimaal kunt genieten van uw eigen zwembad! Uw zwembad schoon en kraakhelder zoals u het wenst, zonder enige moeite en dat in combinatie met een uitstekende kwaliteitsgarantie? Neem dan contact met ons op via +31 (0)73 850 75 45 of info@compasspools.nl.

 

 


 

Eigenaren Compass Pools, Vantage, zelfreinigend zwembad, alle zwembadmodellen, blog

Bas & Toon | Eigenaren Compass Pools


De specialiteit van Compass Pools is het produceren van hoogwaardige, luxe monoblock zwembaden, die geschikt zijn als binnen- en buitenzwembad. De meest luxe en hoogwaardige binnen- en buitenzwembaden. Levenslang genieten van uw eigen zwembad!
__
Meer informatie over Compass Pools?