hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

  • DJS Hekwerken & Toegangstechniek B.V.
  • Hooglandseweg 2
  • 4214 KG Vuren

Compleet hekwerk in één dag | DJS Hekwerken

Je hebt verschillende manieren om je huis te beveiligen. Eén manier om je huis te beveiligen is het plaatsen van een hekwerk. Deze poort is vaak het begin van je droomhuis en daarom een belangrijk onderdeel van je villa. DJS Hekwerken maakt complete poorten en zorgt ervoor dat deze binnen één dag geplaatst worden.

Beveiliging en uitstraling

Een hekwerk is dé eerste indruk van een villa. Het is natuurlijk van belang dat het hek een goed beveiligingssysteem bevat, maar een mooie uitstraling en vormgeving is ook erg gewenst. DJS Hekwerken zorgt voor beide elementen, zowel beveiliging als een mooi geheel. Samen met een ervaren medewerker wordt gekeken naar het beste hekwerk voor het huis. Uiteindelijk wordt de poort geleverd en geplaatst. Bekijk hieronder het filmpje over een prachtig hekwerk dat vakkundig geplaatst wordt!

 

Voortreffelijk maatwerk

Prachtige materialen en uitmuntende afwerking, dat is waar DJS Hekwerken voor staat. De werknemers van DJS Hekwerken hebben veel ervaring en zijn de beste in hun vakgebied. Het werken met professionele producten en apparatuur is daarom ook verreist. Elk hekwerk wordt speciaal op maat gemaakt en er wordt gezorgd voor een passende poort bij de woning.

 

Tekst: Eef Schellens
Fotografie: DJS Hekwerken

hekwerk, DJS Hekwerken, maatwerk, beveiliging

Meer projecten bekijken van DJS Hekwerken?