Compleet interieur- en wellnessproject met stoomcabine, sauna en fitness  

VSB Wellness

Als wellnesspecialist heb je altijd te maken met persoonlijke wensen, unieke projecten en ongekend veel maatwerk. Niet gek dus dat VSB Wellness niet alleen gevraagd is om in deze woning een complete wellnessbeleving te realiseren, maar tevens het interieur voor rekening te nemen. Behalve een sauna met stoomcabine, hebben ze de totale wellness badkamer uitgevoerd met hammam, wellness douche, jacuzzi bad en fitness. Qua interieur zijn ze nog veel verder gegaan: ook de leefkeuken, luxe private barruimte met biljart, bibliotheek, slaapkamer én woonkamer komen uit de koker van VSB Wellness. Het resultaat? Een perfect uitgebalanceerd huis waar de bewoners nooit meer weg hoeven! 

Kleuren en materialen 
Het kleurenpalet dat is aangehouden voor de realisatie van dit huis met home wellness is een rustig palet met veel natuurlijke kleuren. Dat is een logische keuze als je kijkt naar de voorkeur van materialen: natuurlijke materialen zoals verschillende marmer/steen, leer en houtsoorten als notenhout en donker gebeitst eiken. Ook de statementkleuren brons en donkerbruin zijn veelvuldig toegepast, om het huis meer aanzien en een wat stoerder karakter te geven. Hiermee zijn meteen de riante ruimtes wat zwoeler gemaakt, zodat je instant meer sfeer krijgt. De verschillende ruimtes hebben eenieder een eigen statement gekregen: een luxueus vierkant donker bad met strakke grijze ombouw op de badkamer met stoomcabine, champagnekleurig behang en gerookt spiegelglas in de bar en een organisch gevormde boekenkast met indirecte verlichting in de bibliotheek.

Meer over VSB Wellness 

In het Brabantse Diessen is het hoofdkantoor van home wellness specialist VSB Wellness gevestigd. Al ruim 30 jaar biedt dit bedrijf het complete aanbod op het gebied van sauna’s, zwembaden, stoombaden, whirpools, spa’s en interieur. Hier kun je dus alles vinden om helemaal tot rust te komen in en rondom je eigen woning. Alle producten uit het assortiment zijn zorgvuldig geselecteerd en worden gekeurd. Alleen de het beste kwaliteit is goed genoeg voor de klant, zodat lang genoten kan worden van de wellness. In de showroom die ook gevestigd is in Diessen staan alle producten tentoongesteld. Hier kan je de producten voelen, zien en testen! 

Stoomcabine, home wellness, The Art of Living

Editor: Media team

Datum: 20-06-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art Of Living

Fotografie: VSB Wellness