tuinbestrating, mbi de steenmeesters, the art of living

  • MBI De Steenmeesters
  • Haatlandhaven 11
  • 8263 AS Kampen

Complementaire tuinbestrating | MBI De Steenmeesters

Om tot een fraai tuinontwerp te komen zijn er een heleboel keuzes te maken. Zelfs als je je beperkt tot het tuinbestrating, zijn er al veel knopen door te hakken. Veelal geeft men de voorkeur aan een ‘seamless geheel’ wat perfect bij elkaar past. Zonder storende overgangen in materiaalsoort, design of kleur.  MBI is dé specialist in hoogwaardige bestratings- en geveloplossingen.

tuinbestrating, mbi de steenmeesters, the art of living

Maatwerk

Geheel in lijn met de wens om een ‘seamless geheel’ te creëren, bestaat er ook maatwerk in de wereld van tuinbestrating. De GeoCeramica® is het beste van twee werelden. Deze keramische tegel is onlosmakelijk verbonden met een waterdoorvoerende onderlaagDe speciale elementen bestaan namelijk uit hetzelfde homogene materiaal als de terrastegels. Zo is het mogelijk om dat zorgvuldig gekozen design helemaal door te trekken in het geval van zwembadranden, traptreden of borders bijvoorbeeld. Een bijzonder fraaie, esthetische oplossing op maat die beschikbaar is voor elke kleur uit het spectrum van deze sierbestratingscategorie. 

tuinbestrating, mbi de steenmeesters, the art of living

Geïntegreerde verlichting

Daarbij bestaat ook de mogelijkheid om deze elementen met voorgeboorde uitsparingen voor in-lite tuinverlichting te verkrijgen. Dit gerenommeerde merk biedt laagspanningslampen welke perfect passen. Desgewenst bieden deze exacte uitsparingen veel voordelen als men de luxueuze uitstraling van geïntegreerde verlichting wil. Door de fabrieksmatige nabewerking zijn de uitsparingen altijd precies recht, rond en op de juiste afstand tot elkaar. Hierdoor ligt het verlichtingsplan altijd precies in lijn. Dat scheelt een hoop precisiewerk tijdens de aanleg.Zo, die knoop was uiteindelijk toch snel doorgehakt!  

tuinbestrating, mbi de steenmeesters, the art of living

 

Tekst: Redactie The Art of Living
Fotografie: MBI De Steenmeesters

____

____

Meer projecten van MBI De Steenmeesters bekijken?