complete renovatie van bouwval naar luxe villa, keeldar projecten, the art of living

  • Keeldar Projecten
  • Marelaan 49
  • 3454 GB De Meern

Complete renovatie van bouwval naar luxe villa | Keeldar Projecten

Keeldar Projecten staat voor verbouwingen op hoog kwaliteitsniveau van zowel huis als kantoor, waarbij Keeldar Projecten de klant volledig ontzorgt op een manier die past bij de wensen van de klant. Ieder project levert Keeldar Projecten op tijd en volgens de afgesproken prijs op. Verder zorgen ze ervoor dat alles in perfecte staat is voor de volgende fase. Dit natuurlijk naast het vakwerk; want het bedrijf streeft naar een mooi, strak en hoogstaand eindresultaat. De onderscheidende factor van Keeldar Projecten is dat zij gedurende het hele traject helder blijven communiceren. Eén van hun laatste projecten was de renovatie van deze fraaie villa met een licht interieur ontworpen door Jonge Boomen.  

Licht interieur

Elk project van Keeldar begint met goed luisteren naar wat de klant wil, daarover duidelijke afspraken maken en de klant tijdens de verbouwing steeds op de hoogte houden. Ze willen namelijk dat de klant altijd in de driver seat blijft, want het is tenslotte het pand van de klant. De wensen voor deze renovatie waren helder: een licht interieur, stalen deuren en een landelijke leefkeuken. En die leefkeuken is dubbel en dwars waargemaakt. Deze keuken bestaat uit twee elementen, namelijk een eiland met in het verlengde ervan een eettafel en een wandkeuken met inbouwapparatuur. Bijzonder aan de keuken is de tegeltjeswand die dient als spatwand; kleine, glimmende tegels creëren een spannende dynamiek.

Liefde voor oude materialen

De volgende ruimte is de living die zeer licht is vanwege de vele raampartijen en de witte basis. Voor de binnendeuren is gekozen voor stalen kozijnen; de kozijnen in de gevel zijn wit gelaten om het landelijke karakter in ere te houden. Een lichte, houten vloer in visgraatmotief siert de living en geeft een warme invulling aan de nieuwe woning. Op de gang liggen antieke tegeltjes om die landelijke stijl nog eens extra aan te zetten. De voorliefde voor oude materialen is hier duidelijk aanwezig en charmeert de woning ten top.

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Keeldar Projecten

____

____

Meer projecten van Keeldar Projecten bekijken?