Conceptbeton, Betonal, duurzaam

  • Betonal
    Koning Leopoldlaan 7
    2870 Breendonk België

Conceptbeton | Betonal

Met conceptbeton voor zowel interieur als exterieur biedt Betonal een uniek antwoord op de vraag van architecten en bouwheren naar verfijnde, duurzame betontoepassingen. Onze producten waaronder conceptbeton sluiten moeiteloos aan bij een hedendaagse woonbeleving.

Aanbod

Betonal beschikt naast conceptbeton over een breed aanbod van betonproducten. Betonal bekleedt al sinds 1984 een unieke positie in de markt van betonproducten. Vandaag bieden wij een uitzonderlijk hoogwaardig beton aan dat in lijn ligt met de hedendaagse ideeën van architecten, aannemers en bouwheren.
Conceptbeton, Betonal, duurzaam

Esthetisch 

Het is onze bedoeling het mooiste in beton naar boven te brengen. Het product uit te puren. Tekenend voor onze ontwerpen is de bescheiden vormgeving maar de uitgesproken uitstraling. Van trappen en keukens tot wand- en vloerbekleding. Wij creëren een toepassing die niet alleen praktisch maar ook esthetisch ongeëvenaard is.

Zichtbeton

Vooral in hedendaagse architectuur is zichtbeton populair. Het wordt voor verschillende toepassingen ingezet. Denk bijvoorbeeld aan luifels in sierbeton, buitentrappen, betonnen gevelpanelen, plinten, enz. Dankzij ons maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos.

Conceptbeton, Betonal, duurzaam

Meubelen

Beton is een heel divers materiaal. Het wordt gebruikt tijdens de ruwbouw, maar ook in de afwerkingsfase. We kunnen het zelfs gebruiken om meubelen te maken. Want betonnen meubilair is hipper dan ooit. U ontwerpt en wij maken het. Voor binnen en buiten. Betonnen tafels, banken en zitelementen.

Studiedienst

Elk betonproduct is geworteld in de visie op wonen en werken van onze klanten. Niet alleen luisteren en adviseren wij. Onze studiedienst behartigt de studie- en uitvoeringsplannen en zorgt voor verdere technische begeleiding tijdens de realisatie.

Toonzaal

Voor meer uitleg en inspiratie bent u altijd welkom in onze toonzaal. Zij veruiterlijkt naadloos de sfeer die beton in huis kan overbrengen. Kom langs en ontdek zelf de verschillende mogelijkheden die interieur- en exterieurbeton hebben.

Uitgangspunt

Wat u in gedachten hebt, is het uitgangspunt van ons werk. Wij brengen uw ideeën en onze vakkennis samen om een hoogwaardig betonproduct te creëren. Conceptbeton wordt toegepast voor terrastegels, vloertegels, trappen, tafels en banken, werkbladen in keukens, lavabo’s, gevelbekleding, esthetisch maatwerk en nog veel meer. De mogelijkheden zijn eindeloos.

 

Tekst:
Fotografie: Jaro van Meerten

___

Meer projecten zien van Betonal?