Concrete House

Al heel wat jaren is CONCRETE HOUSE dé specialist op het gebied van prefab betonbouw. Hiermee leveren zij een hoogwaardige bijdrage aan ieder bouwproject. Het maakt niet uit of het om een privé-woning gaat of over een bedrijfspand, je kan voor beide bij hen terecht. De prefab betonbouw combineert duurzaamheid, energiezuinigheid en een strak design. Het bedrijf stelt dan ook graag hun knowhow ter beschikking voor iedereen die opzoek is naar een innovatieve manier van bouwen en die daarbij van vele voordelen wil genieten.

Informatie over Concrete House


CH3
Interieur6
leefkelder4
Kantoren5
ConcreteHouse8
leefkelder6
ConcreteHouse4
KijkwoningOlen2
KijkwoningHerent1
ConcreteHouse16
previous arrow
next arrow

Hoogwaardig prefab beton

Het gebruik van prefab beton werd gestimuleerd door de steeds strenger wordende EPB-eisen. De CONCRETE HOUSE bouwmethode voldoet aan de hoge eisen op het gebied van isolatie en luchtdichtheid. De grote thermische inertie van beton zorgt ervoor dat het binnenklimaat ook aangenaam blijft. Bovendien kent prefab beton tal van andere voordelen. Zo heeft het materiaal zeer hoge isolatiewaarden, biedt het de mogelijkheid tot minder dragende muren en is er geen bepleistering nodig.

Drie verschillende systemen

De prefab wanden van CONCRETE HOUSE worden met alle deskundigheid op de werf geproduceerd. De wanden kunnen middels drie verschillende systemen uitvoert worden. Kies voor holle wanden met een afwerking naar keuze, dit systeem is erg geschikt voor woningen met zwevende en complexe constructies. Je kunt ook gaan voor holle wanden met in het zicht blijvend beton en voor volledig volle wanden.  Alle systemen worden ter plaatste gemonteerd. Na het monteren kun je kiezen voor verschillende afwerkingen, hierbij is werkelijk alles mogelijk.

Stijlvolle uitstraling

Naast de talloze voordelen van de bouwmethode en het prefab beton van CONCRETE HOUSE ziet het er ook erg stijlvol uit. De elegante uitstraling die hiermee gecreëerd wordt is interessant voor de strakke, moderne architectuur. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact met het bedrijf op, zij helpen je graag verder op weg.