tegelvloer, michel oprey & beisterveld

  • Michel Oprey & Beisterveld
  • Havenweg 8
  • 6101 AB, Echt

Conventionele tegelvloer | Michel Oprey & Beisterveld 

Deze moderne villa met rieten kap gaat een prachtig dialoog aan met het landschap waarin ze staat. De moderne boerderij vraagt de aandacht door de rust en harmonie die deze uitstraalt en gaat op in de omgeving zonder dat ze erin wegvalt. De villa is ruim bemeten zonder dat dat iets afdoet van haar huiselijkheid en warmte. Daarmee sluit het ontwerp naadloos aan op de wensen en behoeften van de bewoners. Er zijn ontzettend veel professionele partijen die hebben meegewerkt aan de realisatie van dit waanzinnige project. Alle credits voor de conventionele tegelvloer gaan naar Michel Oprey & Beisterveld.

Kwaliteit natuursteen

De naam Michel Oprey & Beisterveld staat voor kwaliteit in natuursteen en keramiek; een kwaliteit die toonaangevend is in de markt en wordt gewaarborgd door strenge kwaliteitscontroles en nauwkeurige materiaalselecties. Michel Oprey & Beisterveld werkt uitsluitend met leveranciers die beschikken over een goed georganiseerd controlesysteem. Zo kan kwaliteitscontrole direct op locatie plaatsvinden, waar ook ter wereld.

Tijdloos

Michel Oprey & Beisterveld heeft een riante tegelvloer voor de ruime vierkante meters van de woning mogen leveren en leggen. Er is gekozen voor een donkere steen met natuurlijke, witte accenten. Een tegelvloer is conventioneel omdat hij nooit uit de tijd gaat. Een kwalitatieve tegelvloer gaat een eeuwigheid mee en is in elke kleur toch altijd neutraal ten opzichte van de inrichting van een huis. Van een universele tegelvloer heb je gewoon een leven lang plezier.

Harde kwaliteit

Wanneer je door dit huis heen ‘loopt’, zie je dat de tegelvloer de volledige begane grond bekleedt. De vloer tref je allereerst in de hal met waanzinnig pronkstuk, namelijk de spectaculaire trapleuning die fungeert als een feestje dat door de ruimte heen slingert. De tegelvloer is drempelloos doorgevoerd naar de riante woonkeuken en aangename living. In de keuken ben je met zo’n vloer gegarandeerd van minimale slijtage. Laat er gerust een ovenbak vol vet op vallen; er gebeurt niks mee!

Tekst: Marlou Overkamp-Peters
Fotografie: Jaro van Meerten

____

____

 Meer projecten bekijken van Michel Oprey & Beisterveld?