Cornels

Vergroot uw wooncomfort met CORNELS®. Hét Nederlands topmerk in terrasoverkappingen, zonwering en glassystemen. Dankzij ons unieke maatwerk is elke specifieke wens te realiseren. Ervaar het ultieme wooncomfort en geniet optimaal van het buitenleven.

Informatie over Cornels


AVIOR_en_STELLA
CORNELS_65
CORNELS_AVIOR_en_STELLA (3)
CORNELS_kantelbare_lamellen_inbouw (4)
CORNELS_residental_voorhout_LR-3258 (3)
CORNELS_residental_voorhout_LR-3258 (11) - kopie
lamellen_overkapping_badhoevedorp_CORNELS_hr-3695
lamellen_overkapping_Badhoevedorp_CORNELS_LR-3585
lamellen_overkapping_badhoevedorp_CORNELS_LR-3596
NAVI_ECO_CORNELS_Base_serie_RZ2_7407
NAVI_ECO_CORNELS_Base_serie_RZ2_7478
previous arrow
next arrow

Inschuifbaar én kantelbaar lamellendak 

Met onze exclusieve terrasoverkappingen verbindt u buiten met binnen. Verschillende modellen van ranke tot robuuste uitvoering in jumbo afmetingen. Allen met een oogstrelend design. Dankzij het maatwerk geheel naar wens samen te stellen. 

Kantelbaar én inschuifbaar lamellen in één systeem bieden we met AVIOR uit de CORNELS® Elite serie. Een grote overspanning? Ons inschuifbare overkapping met lamellendak POLLUX heeft een uitval van maar liefst 9 meter en ons kantelbare lamellen dak ALYA MAX uit de CORNELS van maar liefst 12 meter per module. Wilt u het dak inbouwen in een bestaande constructie, lamellen isoleren of voorzien van unieke coating? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Bovendien biedt een lamellendak nieuwe mogelijkheden tot ventileren en met de afsluitbare wanden creëert u een volledige tuinkamer. Voor de lange avonden kiest u voor sfeervolle dimbare ledverlichting. 

Terrasoverkapping met vouwdak

De keuze uit onze hoogwaardige terrasoverkappingen met vouwdak van doek is zeer ruim. Vrijstaand, aan de gevel, zwevend, of invouw in bestaande constructie; plat, gewelfd of hellend design. Gaat u voor een strak kubistisch design? Kies dan voor model MIRA uit de CORNELS Pro serie: inschuifbaar waterdicht doek met de uitstraling van een lamellen overkapping. 

Glassystemen, louvres en screens 

Wilt u uw terras het hele jaar in alle weersomstandigheden gebruiken? Sluit dan de wanden van de overkapping met glassystemen zoals glazen vouwwanden, schuifdeuren of gemotoriseerde borstwering. Uiteraard bieden we naast vele glassystemen ook screens, rabatwanden en louvres om de wanden mee af te sluiten. 

Bezoek onze showroom

Van ontwerp tot realisatie. Onze specialisten denken graag met u mee. Maak een afspraak voor een bezoek aan onze showroom om uw wensen te bespreken en laat u inspireren door de vele mogelijkheden.