Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design
Dekton | Kleur Kreta | Wand - Silestone | Kleur Calacatta Gold | Wastafel
Dekton | Kleur Stonika Korso | Keuken
Dekton | Kleur Radium | Open haard | DZAP
Dekton | Kleur Stonika Arga | werkblad
Dekton | Kleur Stonika Olimpo | Werkblad
Silestone + Integrity | Kleur Calacatta Gold | spoelbak en werkblad
Dekton | Kleur Trilium | Tuintafel Borek model Faro
Silestone | Kleur Eternal Marquina | keuken
Silestone | Kleur Blanco Northe | Keukenbladen keuken Coco Rocha
Dekton Slim | Kleur Kreta | lades - Dekton | Kleur Domoos | Werkblad
Silestone | Kleur Eternal Noir | Wanden en wastafel
previous arrow
next arrow
 

Cosentino

Cosentino Group is een internationaal gericht familiebedrijf dat zich toespitst op de productie en distributie van innoverende en hoogwaardige materialen uit steen voor architectuur en design. De twee bekendste merken van Cosentino zijn Silestone® en Dekton®.

Dekton® Ultracompact

Dekton® is een geavanceerde mix
 grondstoffen die worden gebruikt om glas, porselein van de laatste generatie en kwartsoppervlakken te vervaardigen. Daarbij wordt gebruik gemaakt van een exclusief technologisch sintering proces dat een versnelde versie is van de metamorfe veranderingen die natuursteen ondergaat door duizenden jaren blootstelling aan hoge druk en hoge temperaturen. Het resultaat: een materiaal dat kras-, vlek-, hitte- en Uv-bestendig is, opgewassen is tegen sterke temperatuurwisselingen en vrijwel non-poreus is. Beschikbaar in grote platen (tot 320 x 144 cm) in vijf verschillende diktes (0.4cm, 0.8 cm, 1.2 cm, 2 cm en 3cm) is Dekton® het perfecte oppervlak voor keukens, badkamers, vloeren, wanden en gevels.

Silestone® Kwarts

Silestone® bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijk kwarts. Dit hightech materiaal is zeer goed bestand tegen vlekken, stoten en krassen en heeft een laag absorptieniveau. Het materiaal is verkrijgbaar in drie afwerkingen (gepolijst, suede, volcano), drie diktes (1,2/ 2/ 3cm) en in twee formaten (306 x 140 cm/ 325 x 159 cm). Uniek aan Silestone® zijn de spoelbakken uit één stuk genaamd Integrity welke verkrijgbaar zijn in hetzelfde materiaal en kleur als de werkbladen. Silestone® is uitermate geschikt voor binnentoepassingen in keukens, badkamers en veeleisende gebouwen zoals hotels, restaurants, ziekenhuizen, laboratoria, enz.

___

Meer projecten van Cosentino bekijken?

  • |

Strakke villa in bosrijke omgeving

De natuurstenen die je aan de buitenkant van de villa ziet, komen erg mooi terug aan de binnenkant. Door deze stenen en de warme materialen die gebruikt worden in het interieur van de villa geven een luxe en gezellige uitstraling.

Exclusief werkblad

Het werkblad in de keuken is ontworpen door Cosentino en maakt de keuken helemaal af. De prachtige donkere kleur van het werkblad vormt een mooi contrast met de rest van het interieur.

Tijdloos interieur

Deze villa heeft een erg mooi exterieur dat bijzondere architectuur bevat. Binnen in de villa kun je helemaal tot rust komen en dit wordt versterkt door de strakke lijnen die je ziet in de villa. De strakke lijnen in combinatie met de warme elementen in het huis zorgen voor een tijdloze uitstraling.

Moderne villa met rieten dak

De woning staat op een prachtige locatie in de duinen. Alle kamers sluiten mooi op elkaar aan en als je hier binnenkomt voelt het als een gezellig huis. Ook de keuken is een echte eyecather in het huis en is het composiet blad gemaakt door Dekton.

Landelijke keuken

Er is hier gewerkt met rijke en duurzame materialen, wat goed af te zien is aan het huis. De landelijke keuken met prachtig stenen blad van Cosentino is het centrale punt van dit warme huis geworden.

Contrasterende stadsvilla

Deze moderne villa is erg ruim en contrasterend. Zo heeft de ontwerper veel gebruik gemaakt van licht en donker, zwart en wit en groot en klein. Bij elkaar is het een prachtig geheel geworden.

Tijdloos keukenblad

Deze schitterende strakke villa heeft de keuken als het warme hart van de woning. Het contrast tussen zwart en wit in de keuken heeft een tijdloos effect.

Wasbak meubel met natuursteen

In deze prachtige nieuwbouwvilla komen vooral ‘echte’ materialen terug. Zo ook in de badkamer, waar Cosentino het wasbak meubel verzorgde.

Exclusief aanrechtblad

De ruimtelijke villa heeft een moderne maar toch sierlijke touch door het gebruik van contrasterende kleuren en materialen. Cosentino realiseerde een prachtig aanrechtblad, waardoor de keuken een luxe uitstraling krijgt.

Waanzinnig keukenblad

Frank Versteeg van The Grand Interior verzorgde de interieurarchitectuur en gaf de woning een authentieke en luxe uitstraling door voornamelijk zijn eigen collectie te gebruiken bij de inrichting. Cosentino mocht voor dit prachtige pand het keukenblad leveren.

Luxe badkamerdesign

In dit project zijn ontelbaar veel specialisten samengekomen om allemaal hun beste producten te kunnen tonen. De showroom staat op naam van Alphenberg, maar Cosentino mocht ook een mooi aandeel leveren aan dit project. Het luxe badkamerdesign ademt dan ook de naam Cosentino.

Natuursteen als signatuur

Door natuursteen te gebruiken werd er een heel nieuw karakter toegevoegd aan de kantine. Er is gebruik gemaakt van het granietmerk Sensa dat bekend staat om een verhoogde bescherming tegen vlekken. De Sensa-collectie bestaat uit exclusieve granieten en kwartsieten die behandeld zijn in de fabriek in Brazilië. De Sensa-kleur Orinoco is een zeer bijzondere kleur met vloeiende dikke aders in zwart, grijs en oranje. Dit geeft de ruimte nog meer dimensie! 

Luxe ontvangstbalie voor huidinstituut

Cosentino, een bedrijf dat zich toespitst op de productie en distributie van innoverende en hoogwaardige materialen uit steen voor architectuur en design, heeft deze prachtige meubels geleverd.

Exclusief keukenblad

Boxxis Architecten, specialisten op het gebied van exclusieve high-end villabouw, hebben hun stempel op deze villa mogen drukken. Maar alle credits voor het ontzettend gave keukenblad gaan naar Cosentino.

Bijzonder werkblad op maat

Het eindresultaat is een prachtige moderne villa met een unieke leefomgeving. Cosentino realiseerde een exclusief werkblad op maat voor de grote woonkeuken.

Aanrechtblad van Dekton

De bewoners hadden als wens om natuursteen toe te passen in het interieur in combinatie met openheid en een groot buitenterras. Cosentino heeft voor dit project een prachtig aanrechtblad van Dekton geplaatst in de keuken.

Industrieel erfgoed

Weinig mensen kunnen spreken over wonen in Nederlands erfgoed. Dat is een kans voor velen die niet snel voorbijkomt. In het centrum van Utrecht is het gelukt om zes woningen te bouwen in de oude broodfabriek Lubro.

Herenhuis met hotel chic interieur

In het centrum van Utrecht zijn in een oude broodfabriek zes woningen gerealiseerd. Een hoge, lege fabriekshal is omgetoverd tot een bijzondere woonplek. The Home Factory was verantwoordelijk voor de indeling van de woningen.

High end bedrijfspand met luxe hotelsfeer

Het begon allemaal met de wens Van Noordenne Glasgroothandel en Glasindustrie een uitstraling te geven die past bij de toekomstvisie en professionaliteit van het bedrijf.

Modern landelijk

In een groene omgeving in de provincie Gelderland zijn we te gast bij een woning in een nieuwbouwwijk. De bewoners woonden al in de buurt, toen ze deze kavel ontdekten. Ze vielen voor de enorme ruimte en het vrije uitzicht aan de achterzijde.

Vrijstaande villa

De bewoners van deze vrijstaande villa lieten de woning in 2006 bouwen. De eigenaar werkte toen fulltime, de kinderen woonden nog thuis en de interieurstijl was vrij klassiek.

Landelijke nieuwbouw villa

Deze sfeervolle nieuwbouw villa ligt in de provincie Gelderland en werd ontworpen door architect Henk Leeflang. Riant, wit gekeimd en met een rieten kap. De indrukwekkende architectuur zorgt in combinatie met de groene omgeving voor een bijzonder sfeervol tafereel.

Zwart-wit keuken

Deze villa verrast je positief met bijzondere details. Alleen de entree is al spectaculair, eenmaal binnen wordt dat gevoel alleen maar vergroot. De woning is volledig in de lengterichting opgebouwd, wat wordt benadrukt door een groot kookeiland en dito eettafel in de zwart-wit keuken.

Moderne keuken met Dekton keukenblad

Een keuken vormt het middelpunt van een woning en er wordt dagelijks veel tijd doorgebracht. Voor een keuken zijn er veel verschillende mogelijkheden. De kleur- en materiaalkeuze is ontzettend uiteenlopend.

Imposante leefkeuken in designvilla

Een riante jaren-’30-woning in een pittoresk Brabants dorp met een ruime tuin – what’s not to love? Toen deze karakteristieke woning overging van ouders op zoon, moest er echter nog wel het een en ander aan gebeuren om er een huis van te maken dat aansluit bij het leven van vandaag de dag. Het team van B-covered wist precies wat het te doen stond en realiseerde een huis dat past bij de setting, de leefsituatie en het karakter van de bewoners. Een mooie toevoeging is de riante leefkeuken.

Schoonheid van natuursteen

Met Dekton, Silestone en Sensa heeft Cosentino materialen ontwikkeld die de schoonheid van natuursteen vereeuwigen. Deze industrieel vervaardigde platen zijn namelijk niet van echt te onderscheiden.

Oude hoeve getransformeerd naar moderne villa

De open keuken gaat naadloos over in het terras, dat ook weer met het oog op comfort is ingericht, met onder meer terrasmeubelen en een barbecue.

Imponerend herenhuis met exclusief natuursteen in keuken

Specialist Cosentino is gevraagd om natuursteen te leveren voor dit project. De keuken was al spectaculair, maar het natuursteen is hier echt het gouden randje!

Natuursteen blad in keuken van modern herenhuis

Specialist Cosentino is ook voor deze woning gevraagd om natuursteen te leveren voor dit project. Deze keuken is in tegenstelling tot de keuken van de andere woning een stuk meer introvert. Hier komt de schoonheid vanuit de eenvoud. Het natuurstenen blad in de keuken van Cosentino is van dezelfde kleur als de panelen van de kasten en lades.

 

 

Cosentino, luxe afwerking, natuursteen, luxe materiaal, interieur design

Hendrik Willems (Regional Director The Netherlands & Poland)


“Bij Cosentino willen wij met toonaangevende merken onze klanten inspireren, ze ontzorgen en zo constant toegevoegde waarde leveren.

___

Contactgegevens:

  • Cosentino The Netherlands
  • Florijn 6
  • 5751 PC Deurne

 


Web editor: Monique Jansen     |

Datum: 07 | aug | 2019


Tags: , ,

Gerelateerde artikelen

SAPA by Hydro


Combineer design met efficiëntie en energiezuinigheid voor uw ramen en deuren…

Categorieën

Hoofdmenu

Social Media