Creatieve toepassingen van shutters: van kastdeur tot praktische roomdivider

JASNO

Shutters staan niet alleen bekend als sfeervolle raamdecoratie; ze hebben ook een verrassende veelzijdigheid als roomdivider, denk aan een kastdeur of louvredeur. Op maat gemaakt, zijn ze ideaal voor je walk-in closet of ingebouwde wandkast. De mogelijkheid om de onderkant van de shutters als een dicht paneel te ontwerpen, bekend als het “raised panel”, geeft je een unieke louvredeur – een combinatie van een gesloten paneel onderaan en verstelbare lamellen erboven. Met deze flexibele opties creëer je de kastdeur van je dromen, waarbij je zelf de lichtinval regelt met de beweegbare lamellen. Ideaal voor ruimtes zonder ramen!

Ventilatie en design: perfecte kastdeuren voor een inloopkast

Dankzij de uitstekende ventilerende eigenschappen van JASNO shutters, zijn ze bijzonder geschikt als roomdivider, vooral voor inloopkasten. In vergelijking met traditionele louvredeuren bieden shutters extra voordelen, waaronder de mogelijkheid om de lichtinval te regelen. De bedieningsopties, zoals een stokje of silent view, geven je volledige controle over de lamellen. Of je nu kiest voor beweegbare lamellen of ze vast laat zetten, met shutters ontwerp je niet alleen een praktische maar ook stijlvolle kast.

Shutters als roomdivider: sfeervolle scheiding van ruimtes

Breng een praktische en esthetische verandering aan in de indeling van je huis met JASNO shutters als roomdivider. Deze verstelbare lamellen creëren een fraaie afscheiding in je kamer, zonder dat het een massieve barrière wordt. Door de lamellen te openen, integreer je de ruimtes en laat je licht en transparantie binnen. Sluit ze voor een intieme sfeer en bepaal tegelijkertijd de hoeveelheid licht die je wilt in elke ruimte. Shutters dienen zo perfect als kamerscherm of als doorgang in je woonruimte, waardoor je flexibiliteit toevoegt aan je interieur.

Voeg creativiteit toe aan je woonruimte

Of je nu op zoek bent naar een unieke kastdeuroplossing voor je inloopkast of een praktische roomdivider wilt creëren, JASNO shutters bieden een scala aan mogelijkheden. Laat je inspireren door de flexibiliteit en stijl die shutters toevoegen aan je interieur. Neem contact op met JASNO om de vele opties te ontdekken en de perfecte shutters te vinden voor jouw unieke toepassing. Voeg een vleugje creativiteit toe aan je woonruimte met deze veelzijdige en stijlvolle raambekleding!

Editor: Media Team

Datum: 16-02-2024

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: JASNO