Creëer een heerlijke lounge area met deze stijlvolle collecties

Royal Botania

Een prachtige lounge is een ware toevoeging aan iedere tuin. Tegenwoordig is dit product niet meer weg te denken en maken we, vooral in de zomer, veel gebruik van onze loungesets. Royal Botania komt met drie nieuwe collecties, Chocolate Charm, Lavisch Lavender en Saffron Sense. Hiermee vind je dan ook altijd een collectie die als het ware integreert in jouw tuin.

Tijdloze Luxe 

Gevoelens van verwennerij en comfort komen samen in de tijdloze collectie Chocolate Charm. De teakhouten meubelcollectie biedt comfort en verschillende mogelijkheden in de indeling. Door te kiezen voor kussens in een bruine of beige tint benadruk je de ruige en warme tinten van het teakhout. Op deze manier kun je een slok sterke koffie of een stuk pure chocolade nog intenser ervaren dan dat je dat voorheen deed. 

Een plek van rust 

Lavendel staat bekend om haar zachte kalmerende geur. Met de collectie Lavisch Lavender kan je dit gevoel naar jouw achtertuin halen. Ontspan na een lange dag vol prikkels in jouw eigen lounge en geniet van de rust en het comfort die de set te bieden heeft. Het minimalistische en toegankelijke ontwerp van de meubels wordt gecombineerd met een vleugje paars en zal je daardoor direct weten te charmeren. 

Levendige lounge 

Saffraan staat bekend om zijn levendige kleur, zo ook de collectie Saffron Sense. Het beste van kwaliteit, bruikbaarheid en schoonheid komen samen in deze opvallende en stijlvolle collectie. De warme houten roosters zijn in vier lengtes beschikbaar, op deze manier is er een breed scala aan combinaties mogelijk. De luxueuze QuickDry-kussens zijn op iedere plek op het rooster te plaatsen en verkrijgbaar in natuurlijk tinten. Om de levendige sfeer van deze lounge af te maken kunnen de roosters gevuld worden met geëmailleerde lavastenen in vijf kleurtonen. 

Meer over Royal Botania

Royal Botania ontwerpt iconische luxe buitenmeubels. Ze garanderen de beste kwaliteit. Dat doen ze door enkel gebruik te maken van hoogwaardige materialen en top vakmanschap. Het fraaie design in combinatie met duurzaamheid en techniek zet de toon voor Royal Botania. 

Editor: Media team

Datum: 17-10-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Royal Botania