Creëer een thuisbioscoop met behulp van Prowork

Prowork

Prowork staat bekend om het realiseren van gebruiksvriendelijke domotica in en rondom het huis. Doordat het bedrijf al ruim 25 jaar in het vak zit ontbreken zij niet aan kennis en ervaring. Zo weten zij iedere keer weer een comfortabele en veilige omgeving te creëren doormiddel van de nieuwste technische ontwikkelingen. Heerlijk wonen, werken en ontspannen nemen zij dan ook als uitgangspunt voor ieder project. Dus ook als je lekker languit op de bank wil genieten van jouw favoriete film ben je bij hen aan het juiste adres. Want Prowork helpt je bijvoorbeeld graag bij het realiseren van een heuse thuisbioscoop.  

Home entertainment 

De mogelijkheden met betrekking tot een thuisbioscoop en home entertainment zijn bij Prowork nagenoeg ongelimiteerd. In vrijwel iedere ruimte is een stijlvolle thuisbioscoop realiseerbaar. Prowork levert dan ook deskundig advies op het gebied van home entertainment. Om vervolgens samen met de klant te beslissen wat de beste oplossing is voor de ruimte en het effect dat zij hiermee willen bereiken. Denk aan de grootte van het tv-scherm, de intensiteit van de geluidsboxen en eventueel benodigde bijpassende verlichting. Door te kijken naar de mogelijkheden kom je niet voor verrassingen te staan en het zal je helpen bij het maken van de uiteindelijke keuze. 

Experience Center  

Wil je domotica zelf ervaren en beleven? Dan kun je altijd langskomen bij Prowork Experience Center in Bladel. Hier ontdek je zelf wat de mogelijkheden zijn, je doet er inspiratie op en je kunt er advies inwinnen. De domotica experts denken dan ook graag met je mee over jouw toekomstige woonwensen en hoe deze in vervulling zouden kunnen gaan. Je ervaart in deze showroom het ultieme comfort van automatisering en home entertainment. Die lang verwachte thuisbioscoop wordt zo binnen een handomdraai realiteit.  

Editor: Media team

Datum: 09-12-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Prowork