kleur, villeroy & bosch, the art of living

  • Villeroy & Boch
  • Bathroom and Wellness
  • De Limiet 2, 4131 NR Vianen

Creëer een unieke stijl met kleur | Villeroy & Boch 

Het weerspiegelt  iemands  persoonlijkheid en creëert sfeer: met kleur kun je  uiting geven aan  je  eigen interieurstijl. En kleur komt steeds vaker terug in de badkamer. Dat is een goede reden om te kiezen voor een Artis  opzetwastafel in BiColour van Villeroy en Boch in één van de negen stijlvolle kleuren. Het Artis kleurenpalet is gemaakt door de internationale designer Gesa Hansen en zet de juiste toon in elke badkamer.  “Kleur is voor mij de ziel van een product. Kleur kan zoveel emoties opwekken en vrijwel alles veranderen: de sfeer, afmetingen of definitie van een ruimte”, zo beschrijft ze. We nemen je graag verder mee in dit gedachtegoed…

kleur, villeroy & bosch, the art of living

Artis in de 4 nieuwe kleuren: Bordeaux, Rust, Indian Summer & Sage Green

Kleuren en vormen

Terwijl de buitenkant van Artis is uitgevoerd in een stijlvolle kleur in zijdeglans, verrast de binnenzijde in glanzend White Alpin.4 kleuren in het assortiment zijn nieuw; Bordeaux, Rust, Indian Summer en Sage Green waarmee ingespeeld wordt op de huidigekleurtrends. Ook is Artis verkrijgbaar ineengeheel witte uitvoering. De Artis opzetwastafels zijn verkrijgbaar in vier vormen – rond, ovaal, vierkant en rechthoekig – en kunnen gecombineerd worden met meubels uit de Finion en Legato collecties. Maak een statement door de gekozen kleur door te trekken in de ruimte door een back-towall of vrijstaand ligbad in dezelfde kleur uit te voeren. 

Artis in Bordeaux. Artis in Rust

kleur, villeroy & bosch, the art of living

Memento 2.0 collectie

Strak, modern en stoer; dat is de moderneMemento 2.0collectie vanVilleroy & Boch. Deze wastafels en bijpassende toiletten zijn al jaren populair en nu naar een hoger niveau gebracht, omdat de vernieuwde versie gemaakt is van hetunieke materiaal TitanCeram. Hierdoor zijn de wanden dun en de randen strak vormgegeven.Het materiaal combineert alle eigenschappen van hoogwaardig keramiek met uitzonderlijke sterkte. Memento 2.0is verkrijgbaar in glanzend wit en in de nieuwekleurenStone White(mat wit),Ebony (matzwart)en Graphite(mat grijs).Ook het bijpassende toilet en bidet kunnen in dezelfde kleuren worden uitgevoerd.Voor een spannend contrastkan Memento 2.0 gecombineerd wordenmet warmeofuitgesprokenkleuren en materialen. 

 

Tekst: Marlou Peters – Overkamp
Fotografie: Villeroy & Boch

____

Logo Villeroy & Boch

____

Meer projecten bekijken van Villeroy & Boch?