Creëer met deze tips een sfeervolle tuin

Een tuin wordt steeds belangrijker. We brengen er meer en meer tijd door. Vaak willen we de sfeer van de woning doortrekken in de tuin, maar dit wordt door veel mensen vaak nog als lastig ervaren. Met een aantal handige tips is het voor iedereen mogelijk om van de tuin een gezellige en warme plek te maken!

Relaxen

Een tuin wordt pas echt gezellig als je een geschikte plek hebt om te relaxen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een heerlijke ligstoel, parasols of verschillende loungesets. Door te kiezen voor een loungeset, kun je zelf gemakkelijk een knus hoekje creëren. Combineer het met een aantal bijpassende accessoires of een warme buitenhaard en je hebt een heerlijke plek om te genieten!

Sfeerverlichting

Naast een plek om helemaal tot rust te komen, kan verlichting natuurlijk ook niet ontbreken. Vaak gaat hier een compleet lichtplan aan vooraf, maar je kunt zelf ook gemakkelijk zorgen voor meer sfeer in je tuin. Plaats bijvoorbeeld een aantal kleine lampjes op tafel of kies voor dimbare spotjes. Ook zien we steeds vaker dat er gekozen wordt voor een opvallende designlamp in combinatie met een aantal kleinere lampen. Kortom: genoeg mogelijkheden.

Planten en decoratie

In een tuin horen planten. Ongeacht of je een klassieke tuin hebt, bent gegaan voor moderne lijnen of een onderhoudsvrije tuin hebt ingericht. Er is altijd ruimte voor extra planten, om sfeer te creëeren. Zet een paar grote vazen neer of kies voor tafeldecoratie. Zeker als je een heerlijke loungeset hebt, is het leuk om deze te voorzien van een tafel met bloemen en accessoires.

____

Wil je nog meer inspiratie opdoen? Bekijk dan ook eens de andere blogs!


The Art of Living Online | Online redactie


The Art of Living Online is het inspiratie platform op het gebied van exclusief wonen & lifestyle. Op het online platform delen we trends op het gebied van wonen & interieur, nemen we je mee naar exclusieve events en laten we je de nieuwste hotspots zien waar jij als lezer optimaal van kan genieten.