Creëer warmte met deze mooie designradiator

Instamat

Warmte zorgt er niet alleen voor dat de ruimte behaaglijk is, maar dat hij ook comfortabel en mooi wordt. Dit laatste bewijst Instamat keer op keer. Zij produceren designradiatoren die passen bij vrijwel iedere interieurstijl. De combinatie tussen warmte en design zorgt voor een gevoel van luxe en optimaal wooncomfort. De Scudi designradiator is daar het perfecte voorbeeld van. Het product kreeg een uniek, modern ontwerp en zorgt eenvoudig voor een aangename temperatuur. Het is een échte blikvanger die gezien mag worden. We vertellen je er graag meer over.  

Over de designer 

De Scudi is een fraaie creatie van Massimo Iosa Ghini. Dit is een Italiaanse ontwerper die bekend staat om zijn gestroomlijnde en organische ontwerpen. Ook wordt hij geprezen om zijn visionaire vermogen om disciplines, vormen en dimensies te combineren. Op deze manier overschrijdt hij grenzen niet alleen het design, maar ook in de architectuur en kunst. Zijn portfolio bestaat uit veel meubelontwerpen, deze futuristische designs weerspiegelen zijn architecturale werk. Inmiddels is zijn firma; Iosa Ghini Accociatie werkzaam vanuit Milaan, Bologna, Moskou en Miami.  

Designradiator 

Het uitgangspunt voor deze prachtige designradiator is dat hij niet alleen functioneel en innovatief moest zijn, maar dat het ook een decoratief element zou worden. Daarom koos Iosa Ghini voor een uniek, modern ontwerp. De Scudi herken je dan ook meteen aan de drie gebolde panelen. Ze staan wat naar voren, waardoor het design echt tot leven komt. De radiator is leverbaar in een horizontale en verticale uitvoering en hij is te verkrijgen in meer dan 200 verschillende kleuren. Dit betekent dat de radiator toe te passen is in vrijwel iedere inrichting.  

Onderdeel van het ontwerp 

Op de afbeelding zie je hoe de Scudi werd geïmplementeerd in het ontwerp van een badkamer. Het is een mooie opstelling, die je laat afvragen wat nu precies de radiator is. Door de verwarming te combineren met natuurlijke materialen en een kleurenpalet dat voornamelijk bestaat uit bruintinten straalt deze badkamer letterlijk en figuurlijk warmte uit.  

Editor: Media team

Datum: 18-11-2022

Tekst: Gebaseerd op een tekst van Redactie The Art of Living

Fotografie: Instamat